Nieuwe Flip-its zijn volwaardige kaaschips met minder calorieën

BitesWeLove Flip-Its Vegan Cheese doosBites We Love heeft een nieuwe smaak chips bedacht: de Flip-its Vegan Cheese. Dit zijn luchtige kaaschips op basis van linzen met daardoor een stuk minder vet en calorieën dan gewone chips. De chips zijn speciaal bedacht voor kaas- én chipsliefhebbers die een lekkerder en gezonder alternatief zoeken voor kaaschips.


Advertentie


Kaaslucht
Maar wat kunnen we verwachten van vegan kaaschips gemaakt met linzen? We gingen er mee aan de slag: tijd om chips te testen! Bij het openen van de zak komt een enorme geur van kaas je tegemoet. Het kan niet anders dan dat dit kaaschips zijn. De structuur van de chips is erg luchtig en kraken goed tussen je tanden. Zo knapperig. En niet te vergeten met de smaak zit ook snor. De chips hebben een goede, volle kaassmaak.

BitesWeLove Flip-Its Vegan Cheese doos

Minder calorieën
De nieuwste Flip-its smaak voldoet dus aan alle facetten van kaaschips. Ze zijn alleen een stuk luchtiger en bevatten ook veel minder calorieën. 100 gram Flip-its Cheese Flavour bevatten 370kcal waarbij een zelfde portie van andere kaaschips goed zijn voor bijna 500 kcal en daarnaast ook meer vet bevatten. Een klein zakje van 18gram (1 portie) bevat zelfs maar 68 kcal. Dat komt omdat de Flip-its voor 75% uit linzen bestaan en de chips niet gebakken of gefrituurd zijn, maar gepoft.

BitesWeLove Flip-Its Vegan Cheese

Waar te koop
De Flip-its Vegan Cheese is verkrijgbaar in een zakje van 18 gram en een grote zak van 75 gram. Naast Vegan Cheese zijn de chips ook verkrijgbaar in de smaak paprika en Salt & Pepper. De snacks van Bites We Love zijn op steeds meer plekken te koop: bij de supermarkten Albert Heijn en Jumbo, de NS kiosk en ook bij online supermarkt Crips en Gorillas.

Flip-its

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *