Ongekend! Deze robot maakt 360 hamburgers… per uur

Deze robot maakt 360 hamburgers per uurAls het aan het bedrijf Alpha Machines ligt, verdwijnt binnenkort al het personeel bij fastfood-ketens. U las daar eerder over bij Snacknieuws. Hun robot neemt het handwerk over. De machine maakt perfecte hamburgers inclusief gesneden sla en tomaat. Nu is ook bekend geworden hoeveel hamburgers de robot kan maken. Elke 10 seconden eentje, dus 360 stuks per uur. Hoe werkt dat?

Voorkeur
De hamburger-robot bestaat uit een soort lopende band waarop de burgers samengesteld, gevormd en gebakken worden. U kunt bij uw bestelling zelfs uw persoonlijke voorkeur opgeven. Goed doorbakken of beetje rauw? Geen probleem.

Gastronomie
Na het bakken van het vlees snijdt de robot pas de tomaat en augurk, verser kunt u het niet krijgen. De compete samenstelling van de hamburger gaat volautomatisch inclusief het verpakken ervan. ‘We maken gastronomische hamburgers voor fastfood-prijzen’, claimt de fabrikant.

Bestellen
Voor uw eigen feestje is de robot misschien wat veel van het goede. Het is dan ook de bedoeling van de fabrikant om een eigen fastfood-keten te beginnen. Zonder bedienend personeel, kassier of manager. Klanten drukken op de bestelknop, betalen en ontvangen hun hamburger bij een bestelraampje. Dat kunnen dus 360 klanten per uur zijn. Bent u er eentje van?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *