Pizza en ijs als speciale snack voor uw hond

Pizza en ijs als snack voor uw hondU bedenkt het niet en u eet het ook niet. Uw hond echter wel. Want er bestaan sinds kort heerlijke snacks speciaal voor de viervoeter. Wat denkt u van een pizza, een ijsje of bacon-makroon? Het kan gewoon, dankzij het bedrijf Arrf Scarf. Maar er gebeurt veel meer met en voor honden in snackland. Zelfs schokkende dingen. Wat dan?

Hondensnack 
Eerder mocht ik u aan het lachen maken met de website Food On My Dog waar eigenaar Andrew zijn hond Tiger iedere dag een andere snack op zijn hoofd legt en vervolgens op de foto zet. Door Arrf Scarf komt uw hond zelf wat meer aan zijn trekken, bijvoorbeeld met een Peanut-Butter-Bacon-ijsje. Het kan ook anders.

Hete hond
Een compleet andere variant vindt u in Nigeria. Daar is de hond zélf de snack, zoals u hier kunt zien en lezen (Niet klikken! Is eng!). Sla ik persoonlijk liever even over als snack maar u mag daar gerust anders over denken. Ik houd het liever bij een hotdog. Hoef ik nooit uit te laten, geeft meer plezier en smaakt erg lekker. En u? Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *