Quick staat gebruik naam Giant en Gigant niet toe

Cafetaria Gigi in het Belgische Bocholt heeft een gigantische burger in het assortiment. Deze burger heeft de toepasselijke naam Giant gekregen. Maar hamburgerketen Quick heeft daar een stokje voor gestoken. De Giant is namelijk een naam die Quick gebruikt voor een van hun burgers.

Acht dagen
Quick stuurde uitbater Edwin Lauterfeld een brief met daarin een termijn van acht dagen om de naam aan te passen of er zouden gerechtelijke stappen volgen. Lauterfeld deed een oproep om een nieuwe naam te verzinnen. Uit de inzendingen werd een nieuwe naam gehaald: de Gigant. Maar volgens Quick lijkt deze naam nog te veel op Giant.

Teleurgesteld
Lauterfeld vertelt teleurgesteld: “ik kreeg dus opnieuw een brief van de advocaten van Quick. Die mannen hebben dus echt niets anders te doen. Nu vragen ze me beleefd of ik niet wil veranderen. Wel, ik heb daar weinig zin in, tenzij iemand nog een goede suggestie heeft.” Kunnen wij Lauterfeld helpen? Wie weet er nog een goede naam voor de burger?

Voor jou geselecteerd:

5 thoughts on “Quick staat gebruik naam Giant en Gigant niet toe

  1. Als ze gigant ook al niet toestaan, dan is het misschien een message dat die naam al te veel wordt gebruikt voor een gigantische burger; Go rasta en noem hem anders: ‘De MASSIVE’ 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *