Red Devils burger WK2022

Rode Duivels krijgen weer steun met duivelse McDonald’s burgers

Red Devils burger WK2022Het is al vaak genoeg gezegd, het wereldkampioenschap voetbal in Qatar leeft nog niet. Misschien moet het Nederlands elftal de eerste wedstrijden winnen zodat de sfeer er een beetje inkomt. Bij de Belgen proberen ze het op een andere manier want daar is de Red Devils burger teruggekeerd bij McDonald’s.

McDonald’s heeft een nieuw recept gebruikt waardoor de burgers pittig zijn dan ooit. De Red Devil burger is er in drie smaken: beef, chicken en veggie:

  • Red Devils Burger Beef – Een broodje voorzien van het duivelse brandmerk gevuld met een rundvlees burger, een sneetje cheddar, sla en Spicy Pimento Salsa, afgewerkt met een Smokey Habanero-saus.
  • Red Devils Burger Chicken – In dit broodje met het duivelse brandmerk zit een krokant gepaneerde kipfilet met een sneetje cheddar, sla en Spicy Pimento Salsa, afgewerkt met een Smokey Habanero-saus.
  • Red Devils Veggie Burger – De vegetarische variant uiteraard ook voorzien van het brandmerk en daarnaast een krokant gepaneerde veggieburger, een sneetje cheddar, sla en Spicy Pimento Salsa, afgewerkt met een Smokey Habanero-saus.

Nou moet het wel goed komen met het Belgische voetbalelftal.

Red Devils burger WK2022

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *