McDonald's

Valentijnsdiner McDonald'sLiefde gaat door de maag. Hoe maak je een snackliefhebber dan gelukkig op Valentijnsdag? Met een op en top romantisch diner bij McDonald’s! Voor twee locaties in Nederland konden tweetallen zich aanmelden om samen te genieten van McDonald’s maar dan in chique restaurant stijl. Uit meer dan 500 aanmeldingen werd ik gekozen om in Bussum te komen dineren.

Romantisch snacken
Bij binnenkomst in de Gooische vestiging kwam meteen een walm van geurkaarsjes je tegemoet. We werden hartelijk ontvangen door gastheer en manager Hans Moree, die ons leidde naar een prachtig gedekte tafel. De tafel was bezaaid met kaarsen, rozenblaadjes en andere romantische decoratie. Er waren maar liefst vier gastvrouwen door wie wij de hele avond in de watten werden gelegd. Een van hen kwam zelfs van het hoofdkantoor voor deze bijzondere actie.

Valentijnsdiner McDonald's

Mes en vork
Door de gastvrouw werd ons een speciale Valentijnsdag menukaart overhandigd. Een waar collectorsitem. Mijn date en ik besloten een cheeseburger als voorgerecht te nemen. Als hoofdgerecht kozen we voor een klassieker: de Big Mac. De gerechten werden uitgeserveerd op borden en we aten dan ook met mes en vork. De frisdrank dronken we uit wijnglazen en we kregen een karaf water. Als kers op de taart was er een harpiste die de hele avond muziek speelde.

Valentijnsdiner McDonald's

Dessertkaart
Om het Valentijnsdiner nog specialer te maken dan vorig jaar, kregen de gasten dit jaar een uitgebreide dessertkaart. Alle lekkernijen en dranken van het McCafé mochten we bestellen. Ik koos voor een brownie met cappuccino.

Geweldige ervaring
Het diner werd een echt avondje uit. De knoop sprong na afloop bijna van mijn broek zo vol zat ik. Ik kan zeggen dat ik met volle teugen heb genoten van een heel romantisch etentje. Het is een unieke ervaring om de McDonald’s in Bussum in hele andere sferen mee te maken.

Valentijnsdiner McDonald's Valentijnsdiner McDonald's

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *