Royal McDonald's

Royal: rijkelijk belegde burgers van McDonald’s

Royal McDonald'sYou know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?” en het antwoord “A Royale with cheese” zijn waarschijnlijk de bekendste zinnen uit de filmklassieker Pulp Fiction. De zinnen worden gezegd als John Travolta en Samuel L. Jackson in de auto de Franse naam voor een Quarter Pounder met elkaar bespreken. In Nederland kunnen we vanaf nu ook een Royal bestellen.

McDonald’s heeft namelijk onder de noemer Royal drie bekende burgers voorzien van wat extra’s. Het gaat om de Royal Filet-o-fish, de Royal McChicken en jaja, een Royal Quarter Pounder.

Royal McDonald's Royal Filet-o-fish
De Royal Filet-o-fish is een burger met visfilet met Cheddar Smeltkaas en tartaarsaus. De Royal variant van deze burger is gemaakt op een sesambroodje en extra royaal belegd met sla en tomaat.

Royal McChicken
De Royal McChicken is een luxe variant van de McChicken met kipfilet, sla, een frisse sandwichsaus op een sesambroodje met extra tomaat, kaas en bacon.

Royal Quarter Pounder
En de Quarter Pounder, of zoals de Fransen zeggen Royale, is een burger van 100% rundvlees met Cheddar Smeltkaas, uitjes, augurk, ketchup en mosterd op een sesambroodje. De Royal variant bevat extra sla en tomaat.

Nu kunnen we eindelijk zelf een Royal bestellen. En hoe noemen ze in Frankrijk een Big Mac? Le Big Mac! 

Bekijk hieronder het fragment uit Pulp Fiction (vanaf 1 minuut gaat het over a Royale with cheese):

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *