Zuid-Korea Vissnacks

Snacknieuws mini’s testen Koreaanse snack

Zuid-Korea VissnacksDoor toeval werd mij een heus Snacknieuws kindertestpanel in de schoot geworpen. Ik had hier al een paar weken een kleurrijk doosje staan met een voor mij onbekende snack uit Korea. Dit was een van de vele snacks uit de door ons ontvangen WereldSnackBox. Ik was eigenlijk van plan om deze kindersnack binnenkort zelf open te maken maar wat is er mooier dan juist zo’n snack door kinderen te laten testen? Ik stelde het ze voor en ze waren er meteen verkocht.

De test

Jonas (12 jaar
Asa (9 jaar)
Nova (4 jaar)
Doos
Ziet er leuk uit, maar kan niet lezen wat erop staat. Als het doosje open is: ah, een puzzeltje.
Mooie kleuren, denk koekjes, zeediertjes zie ik.
Waaaaauw
Kleur
Gewoon
Zie chips
Oooh
Geur
Bolognese lucht, kruiden.
Ruik chips.
Ik ruik zeediertjes.
Smaak
Erg zoet, smaakt naar dierenvoer? Ja, smaakt naar kattenvoer!
Naar vis, naar haring, ook wel zoet.
Lust het niet, (later) lekker
Vorm
Lijken op zeedieren, mooie vormpjes, wel veel stuk (zat inderdaad veel gruis bij).
Ik zie zeedieren, vissen, zeester, schildpad.
Ja mooi.
Resultaat
Ik zou het niet kopen, ik vind het niet lekker maar als ik het niet zou weten zou ik ze kopen omdat het doosje er wel leuk uitziet.
Tja ik weet het niet, niet zo lekker?
Ik begrijp uit haar antwoord dat het meer om het doosje gaat dan om de inhoud.

Zuid-Korea Vissnacks

En nog een test….
Maar het zijn kinderen dus na 10 minuten lieten ze de box de box want inmiddels moest het complete test team met Oma pepernoten bakken, ik kan u mededelen dat we ook die getest hebben en dat ze aan het eind van de middag allemaal op waren.

Zuid-Korea Vissnacks

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *