Snacknieuws test de Fantosti: een fantastische tosti

Fantosti Pepperoni & MozarellaDe Albert Heijn neemt een nieuwe start-up op in hun assortiment. Fantosti is een culinaire tosti welke zich perfect schikt als snack- of lunchmoment en bestaat uit drie smaakvariaties; Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar. De Fantosti zal te vinden zijn in het vriesvak bij de meeste Albert Heijn’s.Zo lekker
De Fantosti is de meest fantastische tosti uit het diepvriesvak, zo lekker dat deze nauwelijks zelf na te maken is. Met die kreet hebben de Spijsbereiders drie luxe tosti’s gelanceerd in de smaken: Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar. Dat is nogal een belofte, gelukkig mochten wij ze zelf proberen.

Fantosti assortiment

Pizza en tosti
Volgens de Spijsbereiders, de twee enorm enthousiaste heren Roland en Peter, is er weinig keuze in de supermarkt op het gebied van tosti’s. Daarom werd de Fantosti bedacht. Na heel wat bouwen, proberen en proven ontstonden er geïnspireerd door smaakcombinaties van pizza’s drie unieke tosti’s.

Fantosti Pepperoni & Mozzarella
De Fantosti Pepperoni & Mozzarella is een tosti op zuurdesembrood. De tosti bevat naast de genoemde ingrediënten ook pesto en tomatensaus. De tosti heeft daarmee heel wat weg van een pizza. Daar smaakt de tosti ook naar. De mozzarella is goed tussen de tosti gesmolten. Verder proeven we een goede balans tussen de pepperoni en tomatensaus. Een prima tosti!

Fantosti Pepperoni & Mozarella

Fantosti Vier kazen
De Fantosti Vier kazen is gemaakt van speltbrood, tomatensaus en uiteraard vier kaas soorten. Wat opvalt aan deze tosti is dat er zoveel kaas opzit dat het er bijna uitdruipt. Deze Fantosti is heel smaakvol. Zeker een aanrader voor kaasliefhebbers.

Fantosti vier kazen

Fantosti Tonijn & Cheddar
De Fantosti Tonijn & Cheddar is waarschijnlijk de meest verrassende smaak van het stel. Met maisbrood gemaakt bevat de tosti verder ui, tonijn, cheddar en weer tomatensaus. Waar we de ui en tonijn goed proeven is de cheddar minder aanwezig. Verder is dit ook een lekkere tosti.

Fantosti Tonijn

Onze algehele conclusie voor de Fantosti’s is dat ze er niet alleen vers uitzien maar ook vers smaken. Eenmaal klaargemaakt zijn het niet alleen plaatjes voor het oog maar ook een lust voor de smaakpapillen. Ja, wij zijn fan zijn van deze tosti’s!

De Fantosti’s liggen vanaf nu in een speciaal diepvriesvak bij Albert Heijn. Meer weten? Kijk dan op: www.despijsbereiders.nl/fantosti.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *