Snacknieuws test Double Big Tasty

Double Big Tasty in doosMcDonald’s begon dit jaar goed met de terugkeer van de Big Tasty. Deze publieksfavoriet is dit keer in een Single Big Tasty en Double Big Tasty variant. Wie mag kiezen, kiest voor een Double Big Tasty. Tenminste dat deed ik wel.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Smaak
Uiteraard zijn we bekend met de standaard Big Tasty, de burger die zo’n twee keer per jaar verkrijgbaar is. De Double Big Tasty is echter nieuw in het assortiment. Het is door de dubbele patty een flinke burger geworden. Qua formaat is het ongeveer een Big Mac. De Double Big Tasty met Bacon bestaat uit twee burgers, bacon, Emmentaler smeltkaas, tomaat,  ui, sla speciale grillsaus op een sesambroodje. De Single is hetzelfde maar dan met één burger. Met al die ingrediënten lijkt de Double Big Tasty goedgevuld. Eenmaal het doosje geopend zit er inderdaad veel op, het steekt zelfs aan alle kanten uit. Iedere hap bevat verschillende smaken waarbij ik vooral een rokerige barbecuesmaak proef. Er zit veel vlees op de burger wat ik ervaar als een pluspunt. Ook vult de burger goed.

Double Big Tasty in doos

Prijs
Een losse Single Big Tasty kost  € 4,45 en de Double Big Tasty kost  € 5,45 (in Gouda). Wie een menu neemt zal er ongeveer € 7,50 aan kwijt zijn dit hangt af van het formaat, frietsaus en drinken. Een Double Big Tasty menu voorziet in al mijn snackbehoeftes. Gezien de hoeveelheid vlees en diverse smaken is de prijs ook prima. Het is jammer dat de burger tijdelijk beschikbaar is anders zou ik er zeker vaker eentje eten.

Double Big Tasty

Deel dit snacknieuws op:

3 Comments on “Snacknieuws test Double Big Tasty

    1. Vaak is een tijdelijke burger maar een maand beschikbaar bij McDonald’s we verwachten dus dat deze burger er nog is tot eind deze week.

      Groet,

      Redactie Snacknieuws.

  1. Ik hoop dat de normale big tasty weer terugkomt want deze double big tasty is werkelijk om uit te kotsen. Sinds het moment dat de originele big tasty eruit is gehaald ben ik niet meer bij de Mac geweest. Ze hebben veel mensen beledigd met deze beslissing. Dit is een lands favoriet. En Daan gaan ze voor ons even bepalen of we gezond moeten leven of niet. Voor gezond eten kom ik niet bij de Mac hoe graag ze dat ook zouden willen. Nee ik kom niet meer bij de Mac en ik deel dat met iedereen die het wil horen met als reden dat ze het gaan voelen in de geldzak. Misschien dat ze dan na jaren eindelijk gehoor geven aan het Nederlandse volk en die big tasty, waar we allemaal zo gek op zijn, gewoon permanent op het menu laten staan en dat ze er eindelijk met hun fikken van af blijven de burger is goed zoals die is. Afblijven dus!

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *