frikandel

Snacknieuws test frikandel speciaal pizza van LIDL

LIDL Frikandel Speciaal pizzaLIDL had onlangs een frikandel speciaal pizza in de aanbieding voor maar €2. De pizza ziet er niet zo smakelijk uit en het is moeilijk voor te stellen hoe dit bij elkaar gaat smaken. Maar we voelen ons toch verplicht om deze creatie te proberen. Dus met enige tegenzin gaan we naar de LIDL en halen we een frikandel speciaal pizza.

Klein
De pizza oogt vrij klein, ik vraag me daarom af of het wel genoeg is. Maar daarna bedenk ik mij dat er vijf halve frikandellen op de pizza zitten wat al een aardige maaltijd is. De bodem lijkt het meest op een Turkse pizza. Op de bodem zit een combinatie van curry, tomatensaus en ui.

Waar is de mayonaise?
Na zo’n 20 minuten in de over ruikt de creatie naar ui en frikandellen. De pizza lijkt niet op het plaatje maar wanneer doet een diepvries pizza dat wel? Ik snij de pizza in stukjes. Door de “Turkse pizza bodem” is de bodem krokant. De frikandellen, saus, uien en bodem passen goed bij elkaar. Het is een aardige combinatie en smaakt beter dan verwacht. Ik mis de smaak van mayonaise dus dat voeg ik daarna zelf nog toe.

LIDL Frikandel Speciaal pizza

Niet nog een keer
Na ongeveer een halve pizza ben ik er eigenlijk wel klaar mee. Het smaak allemaal hetzelfde en ligt zwaar op de maag. Uiteraard zet ik door en eet ik de pizza op. Ik vind de frikandel speciaal pizza niet tegenvallen maar mis enige variatie. Ik zal de pizza dus niet nog een keer halen. Ik verwacht dat de frikandel speciaal pizza een succes is op feestjes. Maar zoals veel van dit soort creaties zal het een tijdelijke hit zijn om daarna weer vervangen te worden door gangbare pizza’s.

LIDL Frikandel Speciaal pizza

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Snacknieuws test frikandel speciaal pizza van LIDL

  1. Laat ik nu ook zo’n pizza hebben gekocht. vond hem inderdaad erg machtig en hij bleef ook nog eens de hele avond opboeren, nee geen toppertje voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *