Snacknieuws test pizzaburger van Kwalitaria

Kwalitaria PizzaburgerIn maart werd het lentemenu van Kwalitaria geïntroduceerd. Vooral van de pizzaburger verwachten we een boel want de combinatie is al eens door anderen geprobeerd en zou prima kunnen werken. Dus op naar de Kwalitaria om de hoek voor een pizzaburger.De pizzaburger is gemaakt met Holland rundvlees, tomatenrelish, salami, rode ui, augurk, romaine sla, basilicum mayonaise en geraspte kaas.

Kwalitaria Pizzaburger

Als de burger wordt geserveerd valt op dat de salami niet meegebakken is maar gewoon op de burger zit. Een gemiste kans, wat juist dat knapperige, sappige van salami zorgt er voor dat het zo goed op een pizza past. Het is een van de favoriete toppings van pizzaliefhebbers. De tomatenrelish past dan wel weer goed bij de burger en het broodje aan en de sla had van mij niet gehoeven. Het past niet zo goed bij deze burger.
En alhoewel de pizzaburger prima smaakt mist de samenhang tussen de ingrediënten. Het gevoel blijft dan ook dat er meer uit te halen was. Waarschijnlijk zal volgende keer toch weer voor mijn favoriete 1838 burger kiezen. De pizzaburger is verkrijgbaar voor € 8,95.
Kwalitaria Pizzaburger

 

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *