Snacknieuws test SuperCrunch friet op Horecava

Aviko Crunchy FriesVoor de derde keer mocht ik als afgevaardigde van Snacknieuws naar het jaarlijkse hoogtepunt van elke snackliefhebber: de Horecava. Twee hallen van de RAI in Amsterdam waren in zijn geheel toegewijd aan de wereld van fastfood. Ik had expres niet ontbeten om zo de tientallen snacks die mij zouden worden aangeboden te kunnen proeven.  Van mijn persoonlijke favoriete snack zal ik u nu verslag uit doen.


Advertentie


Aviko presenteert SuperCrunch Fresh friet
Allereerst viel mij op dat er dit jaar minder nieuwe snacks werden gepresenteerd dan voorgaande jaren. Desalniettemin werd ik verrast toen ik tegen de stand van Aviko aan liep. Aviko presenteerde de “SuperCrunch Fresh” friet. Een vertegenwoordiger vertelde mij dat Aviko maar liefst twee jaar bezig is geweest met het ontwikkelen van knapperige frietjes. Een speciaal laagje om de friet die niet te proeven is, garandeert de consument friet die tot 30 minuten lang zeer krokant blijft. Hierdoor is de friet met name een uitkomst voor wanneer friet bezorgd of afgehaald wordt. De eerste lichting Aviko frietjes zijn vorige week gefabriceerd, dus het was een hele eer om als een van de eerste deze nieuwe friet te proeven.

Aviko Crunchy Fries

Knapperige friet
De SuperCrunch Fresh friet is inderdaad bijzonder knapperig en maakt daarmee zijn naam waar. Verder smaakt het frietje net zo lekker als dat we van Aviko friet gewend zijn. De kleur is net wat donkerder dan die van een standaard frietje. De krokante bite lijkt misschien maar een bescheiden toevoeging. Desondanks ben ik laaiend enthousiast over deze nieuwe snack. SuperCrunch friet is écht veel lekkerder dan normale friet.

Adv_Crunch_on_me

Evi Janse de Jonge

Evi Janse de Jonge koos voor snacks in plaats van een modellencarrière. Brengt haar enthousiasme over snacks graag over op anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *