Toppingstest de Indische

Snacknieuws test Toppings van de Indische

Toppingstest de IndischeZodra er iets te testen valt dan staat iedereen te trappelen om mee te doen. Dit keer hadden we van drie verschillende toppings gekregen van de Indische om te testen: Vega(n) green curry, Beef rendang en Sweet chili chicken. De toppings zijn divers en op allerlei eten en snacks te gebruiken. Wij eten het voor de gelegenheid met friet.

Maar de toppings van de Indische passen ook op een broodje, rijst, noodles of een wrap. De drie topping worden opgewarmd en het testpanel staat klaar met een portie friet om de drie soorten toppings te proberen.

Toppingstest de Indische

Beef rendang
De beef rendang ziet er uit als een typische rendang mix. De geur doet het testpanel denken aan Indonesië en Indonesisch eten. De smaak is zeer goed en lekker. Al geven de meeste testers aan dat ze dit ook zouden willen eten met een portie rijst. In de structuur van de topping zijn veel ingrediënten te zien waardoor het er vers uitziet.

Vega(n) green curry
De Vega(n) green curry wordt door de testers omschreven als een frisse groen uitziende topping. De smaak is romig met wat pit. En de structuur wordt als grof ervaren waardoor het wat lastig is te eten met alleen de frietjes. Mes en vork is dan geen overbodige luxe.

Toppingstest de Indische

Sweet chili chicken
De sweet chili chicken topping wordt ervaren als zoet en een beetje pittig. De topping smaakt zachter dan de geur doet vermoeden. Ook hier geeft men weer aan dat de topping ook prima bij een ander gerecht zou passen zoals een portie rijst. De structuur is fijn en past daardoor goed als saus op een frietje.

De lekkerste?
Met drie verschillende toppings en een uitgebreid testpanel zijn de meningen verdeeld over wat nou de lekkerste topping is. Bij een portie friet zou ik persoonlijk de Sweet chili chicken gebruiken. Maar bij rijst bijvoorbeeld weer de Beef rendang.

Toppingstest de Indische

Oordeel
Verder valt op dat de toppings goed scoren op structuur en er vers uitzien. Een frietje met topping is wat anders eten dan normaal. Een mes en een vork is dan ook geen overbodige luxe. De rode draad van de test is dat de toppings er stuk voor stuk erg goed uitkomen en dat iedereen met plezier nog meer zou willen nemen. De toppings maken van een kaal frietje, een completere, volle maaltijd. En is het niet op een frietje dan wel op een ander gerecht.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *