Sporters eten zich vol met gratis fastfood

Menu McDonald'sDeelnemers aan de Olympische Spelen mogen gratis bij het McDonald’s restaurant in het Olympische dorp eten. Het gevolg is een bizar tafereel van enorme rijen met atleten die soms schrikbarende porties naar binnen werken.

De reeds uitgeschakelde atleet Sawan Serasinghe van het Australische badminton team was het strakke sportdieet even zat. Daarom werd er een bestelling gedaan van 6 grote porties friet, 6 brownies, 40 McNuggets, 2 hamburgers, 3 McChickens, een Big Mac, een grote milkshake en water. Totaal is deze bestelling goed voor 9,300 calorieën maar hij kan het wel hebben.

Big Mac om 9 uur ’s ochtends
Ook het Chinese basketbal team is vaak te vinden in de McDonald’s. Volgens diverse geruchten komen de Chinezen meermaals per dag een snack scoren. Soms begint het al om 9 uur ’s ochtends met Big Macs. Ook Usain Bolt is gek op McDonald’s. Zo gaf hij toe dat hij in Bejing (2008) 100 chicken nuggets per dag at. In London at de Jamaicaan een paar nuggets voor de start van zijn gouden 100 meter.

Nog nooit een Big Mac gegeten
Het kan ook anders want eerder biechtte de turnsters Sanne en Lieke Wevers op nog nooit een Big Mac te hebben gegeten. Lieke won onlangs goud op de balk. Maar of dat aan het ontbreken van een Big Mac heeft gelegen?

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *