Hoogvliet kapsalon

Supermarkt verkoopt kapsalon

Hoogvliet kapsalonBij Hoogvliet, een supermarktketen met 65 filialen, kunt u sinds kort een kapsalon in de koeling vinden. Het is voor zover wij weten de eerste supermarkt die een kapsalon verkoopt. De kapsalon is er in kip- en gyrosvariant en kost €3,59.

De kipkapsalon van de supermarkt bevat veel ingrediënten die ook in een “standaard” kapsalon zitten zoals: aardappelpartjes, kaasblokjes, saus en groenten. De gyrosvariant van de kapsalon bevat natuurlijk gyros maar lijkt verder veel op de kipvariant. De kapsalon van 400 gram moet nog wel even 20-30 minuten in de oven voordat er gegeten kan worden.

Hoogvliet Kapsalon
In de aanbieding is de kapsalon € 2,99. De standaardprijs is € 3,59.

2 Comments on “Supermarkt verkoopt kapsalon

 1. Wat een reclame ga ik naar hoogvliet ypenburg om de kapsalon te kopen wordt er gezegd hebben we wel gehad maar krijgen wij niet meer.
  Hoogvliet is de enige die kapsalon verkoopt ligt in de koeling wat is hier op te zeggen graag antwoord hier op

  1. Hallo Helen,

   Wat jammer dat de kapsalon niet meer bij de Hoogvliet verkrijgbaar is. Wij van Snacknieuws hebben geen enkele relatie met de leveranciers of producten waarover we schrijven. Als er dus wordt besloten om een product (tijdelijk) niet meer te verkopen dan kunnen wij daar niets aan doen. Ook krijgen we geen bericht van de leverancier als het assortiment is aangepast. Onze tip is daarom om na het verschijnen van een artikel zo snel mogelijk de beschreven snack te proberen.

   Met vriendelijke groet,

   Redactie Snacknieuws

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *