Topkok organiseert evenement waar luxe frikandellen worden geserveerd
Topkok Ron Blaauw zet op 28 oktober de frikandel in het zonnetje. Frikandellen liefhebbers hoeven geen standaard frikandel te verwachten. Nee, dit keer staan er diverse speciale uitvoeringen van een frikandel op de menukaart.
Frikandellen en bier
Zo heeft de topchef een frikandel Vive la France met Foie (ganzenlever), Frikandel Gado Gado, Frikandel Rendang en Frikandel Garnaal met wasabi, sesam en bonito bedacht. Een kaartje voor het evenement, georganiseerd bij Tapperij de Eeuwige Jeugd in Amsterdam, kost €25. De tapperij zorgt vervolgens bij iedere frikandel voor een passend biertje.
Populair
Maar waarom is de keuze op een frikandel gevallen? Blaauw geeft aan dat kroketten en bitterballen al vaak genoeg een podium gehad. Nu is het tijd voor de frikandel. Het idee was er al een tijdje maar door corona werd het uitgesteld. Het gaat goed met de kaartverkoop dus geïnteresseerden moeten niet te lang wachten.