Twee nieuwe specials bij het Frites Atelier: Classic Spiced Indonesian Stew & My Umami

Frites Atelier: Classic Spiced Indonesian StewHet Frites Atelier heeft twee keer per jaar nieuwe Frites Specials. Deze specials worden bedacht door topkok Sergio geïnspireerd op eerder gemaakte reizen en ervaringen. Dit keer is het tijd voor de smaakvolle ‘Classic Spiced Indonesian Stew’ en de vegetarische ‘My Umami’.

Classic Spiced Indonesian Stew
Alle smaken van de Indonesische keuken komen samen in deze Rendang special. Van de huisgemaakte sambal, tot zoetzure gepekelde groentjes en aardse smaken van gember, chili en kokosmelk. De aromatische kaffir lime geeft een fris accent aan deze traditionele Indonesische stoofschotel.

Frites Atelier: Classic Spiced Indonesian Stew

My Umami
Een special bestaande uit zwart olijvenpoeder, hard gerijpte Ricotta, paddenstoelen tapenade, huisgemaakte truffelmayonaise, fijngehakte bieslook en geraspte citroenzeste.

Frites Atelier: My Umami

Er is nog meer…
Naast de specials kondigde het Frites Atelier nog meer snacks aan zoals de Cheddarcheese Burger. Dit is een burger met een brioche bun, rrn Black Angus burger met daarover heen een combinatie van gesmolten Cheddar- en Parmezaanse kaas. Daarnaast is de burger gevuld met een knapperige sla, ingelegde Jalapeño pepers en huisgemaakte Samurai saus.

Ook de ‘Apero Croquettes’ zijn nieuw op de kaart. Dit zijn mini croquettes gemaakt volgens hetzelfde recept als de garnaal-, rundvlees- en kaas-croquettes van het Frites Atelier. De croquettes worden geserveerd met huisgemaakte truffel- en basilicummayonaise en tartaarsaus. Ook zijn er nog Chicken Chunks, knapperige stukjes kip geserveerd met Classic Mayonaise en The Chefs Ketchup.

Frites Atelier Specials september 2020

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *