Ultieme burgers bij Burger King België

BK Belgie Ultimate Bacon KingBurger king heeft in België drie ultieme burgers op de menukaart gezet. Onder de naam The Ultimates kunnen onze zuiderburen genieten van de Ultimate Crispy Onion, de Ultimate Chicken Bacon King en de Ultimate Bacon King. Maar wat maakt deze burgers ultiem?

Om te beginnen worden de burgers allen geserveerd op een zacht broodje met gebakken spekjes op de bovenkant. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk voorzien van heel veel vlees en saus.

BK Belgie The Ultimates

Vlees, vlees en vlees
De Ultimate Crispy Onion is een burger bestaande uit een hamburger, spek, een romige gerookte Texas saus, Onion Rings, tomaat, ui en cheddar. De Ultimate Chicken Bacon King is eeen XXL-kippenburger met onweerstaanbaar veel bacon, cheddar en een romige gerookte Texas saus. En dan is er nog de Ultimate Bacon King met twee hamburgers, heel veel bacon, cheddar en een romige gerookte Texas saus.

Kortom deze burgers zijn heel veel en heel groot. Of ze ook heel smakelijk zijn dat kan je de komende proberen bij een van de Burger King restaurants in België.

BK Belgie Ultimate Bacon King

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *