Upside Down Whopper bij Burger King

Upside Down WhopperFastfoodketens leveren graag een constante kwaliteit aan snacks. Daarom letten ze op ieder detail en moet een snack altijd op dezelfde manier en met dezelfde ingrediënten gemaakt worden. Voor het derde seizoen van de serie Stranger Things draait Burger King echter alles om.

En dat bedoelen we dan letterlijk, want de populaire Whopper is dan verkrijgbaar als een Upside Down Whopper. Alle ingrediënten zitten er in de Upside Down Whopper, alleen is de Whopper onderste boven gemaakt. Voor wie de serie niet kent, the Upside Down is een alternatieve wereld in Stranger Things.

Upside Down Whopper

Alleen in Amerika
De serie, die zich afspeelt in de jaren 80, is een ware hit op streamingdienst Netflix. Dus is het niet zo vreemd dat Burger King op het nieuwe seizoen inspeelt. Naast de Upside Down Whopper zal Burger King het eten en drinken serveren in een verpakking die doet denken aan de jaren 80. De Upside Down Whopper is echter maar zeer beperkt verkrijgbaar. Vooralsnog lijken alleen de Amerikaanse locaties: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia en San Francisco de burger te gaan verkopen.

Maar niet getreurd, wie zijn of haar Whopper omdraait heeft ook een Upside Down Whopper!

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *