Van ziekenhuis tot snackkoning

Pete werd in de winter van 2002 opgenomen in het ziekenhuis omdat hij anorexia had. Hij heeft jarenlang eetproblemen gehad. Eenmaal uit het ziekenhuis gekomen had hij tijd nodig om weer normaal te eten en meer vertrouwen te krijgen.


Advertentie


Bodybuilding
Hij vond afleiding in bodybuilding. En na jaren van trainen kon hij eindelijk zeggen dat hij tevreden is over zijn lichaam. Pete kwam er ook achter dat hij heel veel en heel snel kan eten.

Eetwedstrijden
Het begon allemaal in 2007 toen Pete en een paar vrienden gingen ontbijten in een pub. Een aantal vrienden, waaronder Pete, bestelde een “Linebacker” een menu dat bestond uit twee van elk item op de menukaart. Pete had de “Linebacker” op voordat zijn vrienden op een kwart waren. Ze vroegen aan het restaurant wat het record was. Het record stond op twee in een uur, Pete kon er vier op in een uur. Onder de naam Furious Pete ging hij mee doen aan eetwedstrijden en won vele prijzen.

Op zijn website geeft hij tips om zoveel te eten, ook laat hij zijn beste prestaties zien. Bekijk hieronder een handleiding om zoveel mogelijk hotdogs te eten:

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *