Broodje kroket

Vierde week van de croquet: 19 t/m 27 september 2015

Broodje kroketEr was veel om te doen geweest maar inmiddels zitten we er al middenin. Bijna geruisloos is de week van de croquet op 19 september gestart. De week, die voor de vierde keer wordt georganiseerd door Royaan, loopt tot 27 september. Dat is inderdaad geen week maar zelfs nog iets langer.

2500 verkooppunten
Maar wat is de week van de croquet? Tijdens deze week kunnen consumenten tegen een aantrekkelijke prijs de kroketten van Kwekkeboom en van Dobben eten. Volgens Royaan, het moederbedrijf van de eerdergenoemde merken, doen er dit jaar 2500 verkooppunten mee. Een flinke verbetering met de 800 van de eerste week van de kroket. Daarnaast maakt u bij iedere aankoop die u doet bij een van de deelnemeners kans op mooie prijzen.

Glans
De glans leek wel een beetje van de week af te zijn nadat ProFri en Royaan eerder dit jaar met elkaar botste. Inzet was een gezamenlijke week van de croquet. Overigens spreekt Royaan het verhaal van ProFri tegen. Feit is dat de negatieve nieuwsberichten een smet zijn op de feestweek. Volgend jaar, tijdens de vijfde editie is een mooi moment om dit gezamenlijk goed te maken. Want een snack zo mooi en zo lekkers als een kroket verdient een eigen feestweek!

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *