Wanneer mag een baby frikandellen eten?

frikandel speciaalHet is de vraag van iedere kersverse ouder: wanneer mag mijn baby frikandellen eten? Of toch niet? Het BNN programma vier handen op een buik volgt jonge ouders die vaak zonder enige voorbereiding aan het ouderschap beginnen. Vaak gecombineerd met zorgen, geldproblemen, een onzekere woonsituatie en/of stug roken zorgt dit voor bijzondere televisie.

In de uitzending van afgelopen dinsdag laat de 18-jarige Ashley weten dat baby eten niet te eten is. De dame die zelf nogal gek is op fastfood heeft daarom een prangende vraag: wanneer mag mijn baby frikandellen eten? In iedere aflevering is een BN-er de begeleider. In deze aflevering is dat Leonie ter Braak en geeft direct aan dat een baby nog lang niet toe is aan gefrituurd eten. Weten we dat ook weer!

Vierhandenopeenbuik
Screenshot BNN, Vier handen op een buik

Bekijk de aflevering terug.

Voor jou geselecteerd:

5 thoughts on “Wanneer mag een baby frikandellen eten?

  1. Een paar jaar is wel erg overdreven. Als een kind een jaar is kunnen ze heus wel een frikandel eten. Niets mis mee. Ik ben er ook groot mee geworden.

  2. Als je wil dat je kind er net zo fatsig uit gaat zien als dat dikke wijf dan kan je niet vroeg genoeg beginnen.

  3. Belangrijk om de frikandel wel goed te koelen met een mooie mayonaise of ketchup. Uitjes zou ik nog even mee wachten of eerst in het water leggen zodat ze niet zo scherp zijn

  4. met een paar maanden ff door de blender met wat mayo en in de fles ermee, maar inderdaad ff checken of het papje niet te warm is. werkt ook met friet en shoarma/kebab, wel voldoende saus toevoegen anders wordt het te dik en kan je baby het niet door de speen krijgen.

    anders gewoon met gezond verstand wachten tot de kleutertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *