Wie verbetert het wereldrecord milkshake drinken?

Wie verbetert het wereldrecord milkshake drinken?Al meer dan 5 jaar is het wereldrecord milkshake drinken in Japanse handen. Taka heet de Japanner die een recordtijd op de klok zette. Het lukte hem in 2007 om binnen 9 seconden een milkshake van 500 milliliter via een rietje naar binnen te klokken. Kan sneller denk ik, of denkt u van niet? Echte helden staan nu op.


Advertentie


Binnen 2 seconden
Als het wereldrecord bierdrinken een indicatie is van de mogelijke snelheid dan is er hoop op een betere tijd. Op 22 juni 1977 dronk de 25-jarige Amerikaan Steven Petrosino immers 1 liter bier in 1,3 seconden. En sindsdien heeft de wetenschap natuurlijk niet stilgestaan. Hoe snel bent u?

Wie durft
Ik daag u uit om een snelle milkshake-tijd neer te zetten, in ieder geval onder de 9 seconden voor een halve liter. Breng de titel naar Nederland. Welke tijd is volgens u mogelijk? En zou u het zelf weleens willen proberen? Als u wilt organiseren we met Snacknieuws een heuse wedstrijd. Voor snelle milkshake-helden. Wie?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *