Amerikanen mogen eindelijk weer chocolade verrassingseieren kopen

Wist u dat chocolade verrassingseieren, de chocolade eieren waar een speeltje of puzzel in zit, sinds 1938 verboden zijn in Amerika? Volgens de FDA (de Food, Drug and Cosmetic Act) uit 1938 mag er geen speelgoed in snoep verstopt zitten. Daarnaast zijn de speeltjes die in de eieren verstopt zitten voor kinderen van 3 jaar en ouder. De US Consumer Product Safety Commission eist dat het speelgoed voor kinderen van alle leeftijden veilig is. Gelukkig is er een oplossing bedacht. 

Smokkelen van chocolade eieren
Het lijkt een grote grap maar jaarlijks worden 60.000 surprise eieren bij de Amerikaanse grens in beslag genomen. Smokkelaars riskeren een boete van $2500 per ei. De tijd van chocolade eieren smokkelen is voorbij: Candy New Jersey’s Treasure LLC heeft een nieuw soort ei bedacht dat aan alle eisen voldoet!

Choco Treasure eieren voldoen wel aan eisen
Onder de naam Choco Treasure heeft Candy New Jersey’s Treasure LLC een verrassingsei bedacht dat aan alle eisen voldoet. De speeltjes in de eieren van Choco Treasure zijn voor alle leeftijden, daarnaast zit de verrassing in een speciale capsule die de twee helften van de chocolade scheidt. Op deze manier kan zelfs een klein kind zien dat er iets aan de binnenkant zit.

De eieren zullen rond Pasen verkocht worden.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *