McDonald's

Win een uniek valentijnsdiner bij McDonald’s

Valentijnsdiner_TafelValentijnsdag, ik heb er zelf niets mee. Tenzij ik het kan combineren met mijn grote liefde: snacken! Als ik dit dan weer kan combineren door mijn andere liefde mee te nemen dan scoor ik ook nog eens punten. Bij McDonald’s Amersfoort Centrum en Bussum kan dit. Deze vestigingen organiseren namelijk een uniek valentijnsdiner.

Menukaart en bestek
En dat het niet een loze belofte is, dat kan ik beamen. Uit 500 aanmeldingen was ik een van de gelukkige. Samen met mijn vrouw heb ik vorig jaar romantisch gegeten bij McDonald’s Bussum. Aan ieder detail wordt gedacht: versieringen aan het plafond, kaarsjes, een volledig gedekte tafel (met bestek!), een gastheer/vrouw en zelfs een menukaart. Dit is een manier zoals u nog nooit bij McDonald’s heeft gegeten.

Valentijnsdiner bij McDonald's

Harp
Inmiddels is dit het derde jaar dat het evenement wordt georganiseerd door Hospitality manager Hans Moree in McDonald’s Bussum en Amersfoort Centrum. Iedere keer is het diner weer net iets specialer dan de keer er voor. Dit keer zal er live muziek gespeeld worden door een harpist!

Valentijnsdiner Tafel

Aanmelden
Deze unieke ervaring kost €7,50 per persoon en verder alleen de kosten van de maaltijd. Aanmelden kan via de Facebook oproep of door een bericht te sturen naar h.moree.mcsomel@nl.mcd.com. Er zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Winnen
In samenwerking met McDonald’s mogen we twee keer een unieke plaats aan het valentijnsdiner weggeven: volledig verzorgd, all-in, een diner voor twee personen! Wat we daarvoor willen weten is met wie u een valentijnsdiner bij McDonald’s zou willen eten en waarom. Geef dan ook aan waar u zou willen eten want voor zowel bij McDonald’s Bussum als Amersfoort Centrum kiezen we een winnaar.

Deze wedstrijd is gesloten. Snacknieuws heeft inmiddels met de winnaars contact opgenomen.

Valentijnsdiner bij McDonald's

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *