Encona saus

Uitslag prijsvraag: win Encona saus en een COOX kooktoestel

Encona sausEncona is een leverancier van verschillende sauzen. Met hun chili en pepersauzen geven ze iedere maaltijd smaak. De sauzen van Encona zijn gebaseerd en geïnspireerd door recepten van over de hele wereld.

In het assortiment van Encona zitten de volgende sauzen:

  • Caribbean (Encona Barbados Creole Pepper Sauce, Encona Jamaican BBQ Sauce, Encona West Indian Extra Hot Pepper Sauce, Encona West Indian Original Hot Pepper Sauce en Encona West indian & smooth papaya hot pepper sauce)
  • Verre Oosten (Encona Thai Chilli & Garlic Sauce, Encona Thai Chilli & Ginger Sauce en Encona Thai Sweet Chilli Sauce)
  • Azië (Encona Indian Sweet Mango Chilli sauce)
  • Noord- en Zuid-Amerika (Encona Louisiana Cajun Hot Sauce, Encona Brazilian BBQ Sauce en Encona Texan Chilli BBQ Sauce)
  • Afrika (Encona African Peri-Peri Sauce)

Rij met Encona sauzen

Koffietijd chefkok Caspar Bürgi met sauzen van Encona en een COOX kooktoestel (foto Desiree Schippers)
Koffietijd chefkok Caspar Bürgi met de sauzen van Encona en een COOX kooktoestel (foto Desiree Schippers)

COOX
We mogen van Encona saus een COOX koektoestel weggeven. De COOX is een speciaal kooktoestel bedacht door Klimaatbureau HIER om veilig te kunnen koken binnen en buitenshuis. Omdat er jaarlijks vier miljoen mensen in ontwikkelingslanden sterven door een kookongeluk heeft Klimaatbureau HIER de COOX ontwikkeld. De COOX is een veilig kooktoestel dat veel minder hout nodig heeft waardoor er minder rook vrij komt. Bij iedere in Nederland verkochte COOX schenkt COOX er ook een aan een familie in een ontwikkelingsland. Een goede zaak dus.

Om te laten zien wat de COOX kan heeft TV kok Caspar Bürgi een aantal recepten gemaakt met Encona sauzen. Wat dacht u van Encona Spicy Chicken met pofaardappel en courgette of Encona Stokworst met naan en zoete paprika? Caspar is erg te spreken over de saus en het kooktoestel: ‘Encona sauzen zijn perfect voor barbecues en buiten koken op een COOX. En het mooie is dat de sauzen allemaal zijn gemaakt van de beste chillies, kruiden en andere kwalitatieve ingrediënten’.

Wat moet u doen om de Encona saus en het COOX kooktoestel te winnen?

Laat ons weten welk van de Encona sauzen u het meest aanspreekt en op welke snack(s) u de saus zou willen gebruiken.

Voor inspiratie, andere recepten en de sauzen kunt u kijken op: www.encona.nl en www.facebook.nl/enconaNL.

Meedoen aan deze prijsvraag is niet meer mogelijk.

Update 05-06-14: Winnaar prijsvraag

Hartelijk dank voor alle inzendingen. Er zaten veel leuke en originele Encona saus en snackcombinaties tussen. Uit alle inzending hebben we via loting de volgende winnaar getrokken:

M. Udo uit Utrecht.

Van harte, de Encona saus en het COOX kooktoestel komen spoedig u kant op.

Voor jou geselecteerd: