Eet u binnenkort een slakkenkroket?

Volgens slakkenkweker Aad Mostert zijn Nederlanders geen slakkenliefhebbers. Hij probeert zijn Portugese slakken al jaren aan de Nederlandse horeca te slijten, maar tot nu toe had hij weinig succes. De slakkenkroket, ook wel de ‘Hot Escargot’ genoemd, moet daar verandering in brengen.

Schoonmaken veel werk
Aad Mostert en zijn vrouw verkopen de levende slakken door heel Europa. Alleen Nederland blijft bij de verkoop achter. Volgens Aad vinden Nederlandse koks het schoonmaken van slakken te veel werk. Daardoor kwamen hij en zijn vrouw op het idee om een slakkenkroket te maken.

Promotie voor ‘Hot Escargot’
Aad en zijn vrouw zijn druk bezig met de promotie van de slakkenkroket. Iedere week gaan ze vijftien restaurants af. Aad denkt dat als er genoeg vraag naar is de ‘Hot Escargot’ vanzelf in de schappen ligt van de groothandel. En misschien ook wel bij een cafetaria bij u in de buurt.

Bekijk de video over de slakkenkroket:

2 reacties op: “Eet u binnenkort een slakkenkroket?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>