10 augurken op een hamburger is te veel

Augurken (Flickr.com - swong95765)Bijna een jaar geleden wilde een klant bij de Arubaanse Burger King een hamburger met extra augurken. Bij nadere inspectie bleek de medewerker van de Burger King geen extra augurk maar extra bacon toegevoegd te hebben.


Advertentie


Reden voor de klant om terug te gaan en nogmaals te vragen om de extra augurk. De medewerker was er schijnbaar al klaar mee en besloot liefst tien augurken op de hamburger te plaatsen: Pak aan! Have it your way! Dat schoot de klant in het verkeerde keelgat, want hé? Tien augurken was zelfs voor deze augurkengek weer wat veel.

Ontslag
De klant liet het er niet bij zitten en plaatste het hele voorval met foto van de augurkenburger op Facebook. Burger King was niet zo blij met de actie van de medewerker. De medewerker, die in eerste instantie ontkende maar na het terugkijken van de videobeelden er niet meer onderuit kon, werd ontslagen.

Serieuze zaak
Inmiddels heeft ook de rechtbank zich over de zaak geboden. Het gerecht (vul hier een woordgrap in) heeft besloten dat Burger King gelijk heeft. De strekking van de uitspraak was dat het maken van een hamburger een serieuze zaak is. Op een hamburger hoort geen pot augurken, door dit toch de doen heeft de medewerker laten zien dat deze te kort schiet en heeft daarnaast haar werkgever in een kwaad daglicht gesteld. De Arubanen weten waar ze het over hebben!

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *