25 Cult Fastfood Ketens in Amerika

Fastfoodketen Blake'sDe grote jongens zoals McDonald’s, Burger King, Subway, KFC kennen we natuurlijk allemaal maar wist u dat er vele andere fastfood ketens actief zijn in Amerika? Poor Taste Magazine heeft een lijst samengesteld met 25 Cultketens. Het woord Cult is hier gekozen en toegevoegd omdat de bezoekers vaak echte fans zijn van de keten en hier dan ook voor kiezen.

Waar moet een keten aan voldoen om op deze lijst te komen?
Een keten moet tussen de 5 en 5000 locaties hebben en vaak geografisch gelimiteerd tot bepaalde gebieden. Niet alle locaties hoeven overigens in Amerika te zijn. Het is ook niet nodig dat de keten het hoofdkantoor in Amerika heeft. Het voedsel moet uniek genoeg zijn om specifieke fans aan te trekken en moet uniform zijn over alle locaties. Een maaltijd is dan ook nog snel, goedkoop en verpakt in materiaal met de uitstraling en merk van de bewuste keten. Ik geef al een paar namen weg: Ted’s hotdogs, Boardwalk fries, Penn station en White castle.

Boardwalk Fries Ted's Hot dogs Penn Station

Cult!
Op deze site kunt u door op de keten te klikken aangeven dat u er ooit bent geweest en aan het eind kunt u dan uw “Cult” gevoeligheid toetsen en de behaalde score eventueel zelfs via Facebook laten registreren en uw vrienden imponeren. Ga naar de lijst.

Ik geef u mijn score hierbij weg, helaas een schamele 0, maar ik heb wel een geldig excuus, ik ben nog nooit in Amerika geweest.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *