Frikandel speciaal

25 Frikandellen voor winnaar WK frikandellen eten

Frikandel speciaalKnorrende magen, gespannen gezichten en opperste concentratie dat is wat we zien op het WK frikandellen eten. Een half uur later, nadat de eerste frikandel is opgepeuzeld, gaat Kevin van Ooijen uit Oss er met de titel vandoor. Hij at 25 frikandellen in een half uur. Dat is twee kilo aan frikandellen!

Het idee
Het WK werd georganiseerd in Schiedam door Stay Classy Tattoo. De organisator Romano at eens 16 frikandellen in een half uur waarna het idee werd geboren voor een WK. Kevin weet dus uiteindelijk het meeste frikandellen te eten en ze ook 20 minuten binnen te houden. Een belangrijke regel van de wedstrijd. Met de overwinning wint hij een waardebon t.w.v. €150,- van tattooshop Stay Classy.

“Internationaal” deelnemersveld
Naast de vele Nederlandse deelnemers doet er ook een Belg mee, het is niet voor niets een wereldwijd kampioenschap. De wedstrijd blijkt veel van de deelnemers te vragen. Er word dan ook aangeraden om dit niet thuis te doen.

Goed doel
Omdat de organisatie van het WK frikandellen eten beseft dat er een grote afkeer is tegen dit soort “eet verspillende wedstrijden”werd er tijdens de wedstrijd geld ingezameld voor de voedselbank.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *