All you can eat taartrestaurant

All-you-can-eat taartrestaurant in Japan

All you can eat taartrestaurantJapan is een nieuw snackconceptrijker: het all-you-can-eat taartrestaurant. U krijgt een uur de tijd om zoveel mogelijk taart naar binnen te proppen en dat voor een redelijke prijs.

Fujiya
Het restaurant is er eentje van de Fujiya keten. Sinds 1910 is dit een toonaangevende partij op het gebied van bakkerijen en cafés. En naar wij hebben begrepen kunnen ze zeer goede taarten maken.

Taart, taart en nog meer taart
Voor de schappelijke prijs van 300 Yen (€ 2,09) kunt u een taartpunt kopen, gaat u voor het all-you-can-eat arrangement dan kost dat 1490 Yen, omgerekend € 10,40. Om de taarten weg te spoelen krijgt u de keuze uit verschillende soorten frisdranken die onbeperkt (bij)gevuld mogen worden. De vestigingen die de all-you-can-eat service aanbieden bevinden zich in de prefectuur Kanagawa en Tokio in Japan.

Regels
Natuurlijk zijn er bepaalde regels. Zo mag u kiezen uit een beperkt aantal taartsmaken (9 om precies te zijn) en u mag maximaal 2 taartpunten tegelijk op uw bordje meenemen. Om uw inleg terug te verdienen moet u vijf taartjes eten. We hebben het drinken dan niet meegerekend. Vijf stukken taart, dat moet toch wel lukken?

All you can eat taartrestaurant

Foto’s: Rocketnews 24

Voor jou geselecteerd:

One thought on “All-you-can-eat taartrestaurant in Japan

  1. Ha ziet er goed uit! En die prijs is al helemaal fantastisch, zelfs als je die 5 punten er niet uitkrijgt is het nog steeds prima. Ga er zeker eens langs wanneer ik weer in Tokio ben. Waar in Tokio bevindt deze Fuyjia zich ongeveer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *