Frietpak carnaval

Frietpak carnavalWanneer haalt u het worstenpak van zolder? Doet  u de frietzak weer aan ? U begrijpt ongetwijfeld hoe laat het is, de voorbereidingen voor carnaval zijn begonnen. Wees er tijdig bij want carnaval is van zondag 2 maart tot en met dinsdag 4 maart.

Carnaval 2014
Het moment bij uitstek om helemaal los te gaan in uw favoriete kroeg verkleed als uw favoriete snack. In de loop der jaren heb ik al vele snackpakken voorbij zien hossen. Zo herinner ik me nog als de dag van gister een rondborstig kroketje, om in te bijten zo lekker. Maar ook (knak)worsten, frikandellen, hamburgers en hotdogs kwam ik in allerlei maten en vormen tegen. De meest populaire creatie is ontegenzeggelijk toch de frietzak vaak inclusief een ferme klodder mayonaise. Zelfs Blokker heeft een paar jaar geleden de frietzak in het assortiment gehad.

worstenpak

De WWWijde wereld in
Hotdog pakEr blijkt een levendige handel in snackpakken te zijn op internet. Hotdogpakken, puntzakken friet en zelfs een pak om verkleed te gaan als sandwich. Maar als u inmiddels het gevoel bekruipt bij het lezen van dit artikel “Waar heb ik eigenlijk MIJN pak gelaten de laatste keer? “ Nou dan heb ik wellicht een leuk idee: nu is er nog tijd om zelf zo’n pak in elkaar te zetten. Ook daar vond ik oproepen voor op internet. Wilt u het helemaal over de top, ja zet er dan een Snacknieuws logo op.

Deal?
Ik wil graag het volgende met u afspreken: als u mij een goed patroon voor een snackpak stuurt zorg ik dat Snacknieuws uw ontwerp op de site plaatst…. Deal? Nog mooier: Als u ons er een foto bijstuurt, uiteraard in uw snackpak, dan plaatsen we die ook.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *