Bak buiten de perfecte pizza’s met deze prijzige pizzaoven

Gozney Dome pizzaovenNog even en het barbecueseizoen breekt weer aan. Maar er is een nieuwe speler op de markt: de Gozney pizzaoven. Een buitenoven die in een minuut een pizza kan bakken. En het apparaat kan ook ingezet worden als barbecue, kamado-barbecue en rookoven.

Er is alleen een heel groot nadeel, de prijs. Want de Gozney Dome, zoals de oven heet heeft een prijskaartje vanaf € 1299. Maar daarvoor krijg je wel een 58 kilo wegende buitenoven met temperatuurregelaar, luchtcirculatie, afneembare kappen, de temperatuur van pizza’s te meten, de mogelijkheid om te wisselen tussen hout en gas. Met de pizzaoven kan man roosteren, roken, stomen of bakken. Gezien de kwaliteit en de mogelijkheden krijgt de pizzaoven een speciale vermelding in Time Magazine bij de beste uitvindingen van 2021.

De machine is verkrijgbaar in het olijfgroen of botkleurig wit en te bestellen via de website van Gozney.

Gozney Dome pizzaoven

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Bak buiten de perfecte pizza’s met deze prijzige pizzaoven

   1. Hoi Pieter,
    Zou je misschien kunnen vertellen of de oven bevalt?
    Of het ‘Duitse model’ ook in Nederland goed werkt en hoe dit zit met eventuele garanties?
    Twijfel zelf enorm tussen de Roccbox (omdat deze wel normaal te verkrijgen is in NL en daardoor garantie heeft) en de Dome, waarvan ik de laatste het liefst wil. Ik vind het alleen ‘eng’ omdat er dan geen garantie zou zijn, aangezien het een DE-model is en geen NL-model.
    Je reactie wordt erg op prijs gesteld :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *