Bakjes met frietsaus worden groter bij McDonald’s

Groter frietsaus bakje McDonald'sEindelijk! Van alle aanpassingen die McDonald’s onlangs heeft doorgevoerd is dit mogelijk de beste: de frietsausbakjes worden groter. Vanaf nu hoeft u niet meer zuinig doen, of een tweede bakje aan te schaffen.

De standaard bakjes van 20 milliliter worden vervangen door grotere kuipjes van 35 milliliter. Vooral bij een voordeelmenu (o.a. een grote friet) is een bakje van 20 milliliter erg weinig. Andere fastfoodketens hebben al verpakkingen van 35 milliliter, het werd dus hoogtijd dat McDonald’s overstag zou gaan. De grote vraag of de grotere bakjes ook duurder zijn blijft onbeantwoord. McDonald’s vestigingen mogen binnen bepaalde marges zelf een prijs bepalen voor een product. Het kan dus per vestiging verschillend zijn.

Groter frietsaus bakje McDonald's
De grotere frietsausverpakking in actie!

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Bakjes met frietsaus worden groter bij McDonald’s

  1. Het is juist een slechte zaak dat de saus verpakkingen (inhoud) groter wordt; veel mensen gedijen maar verder uit en dit is weer het volgende steentje dat daaraan bijdraagt. ja ja ik weet het is is ook de verantwoordelijkheod van de consument zelf, maar als die dan bv enkel nog maar de grote mayo kan bestellen, vaak bepaalt dus het aanbod ook een eetgewoonte. Probeer soms eens een patatje met weinig of geen mayo te eten, dan proef je juist nog meer die lekkere gefrituurde aardappelsmaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *