Midtown barbecue

Barbecueketen volgens Amerikaans recept

Midtown barbecueIn de fastfoodsector draait het allemaal om snelheid. Snel het eten klaar maken en snel weer weg. En dat zo vaak mogelijk. Bij Midtown Bar-B-Que draait het om: langzaam en kwaliteit.

Midtown Bar-B-Que werkt volgens eigen zeggen barbecueproducten volgens het Amerikaanse recept:  low, slow en met heel veel passie. Barbecue liefhebbers in de regio Zoetermeer, Den Haag en Tilburg kunnen van de bezorgservice gebruik maken. Een restaurant in Rotterdam staat ook op de planning.

Amerikaans vlees is anders dan gewend
Volgens Manager Andy van Veen is Amerikaans vlees heel anders dan we hier gewend zijn. Door middel van ‘smokers’ (een Amerkaanse Barbecue) wordt het vlees gerookt op appelhout. Dit zorgt voor veel smaak. Maar dit proces duurt ook erg lang. ‘Zogenaamde Texas Brisket’ (runderborst) wordt twaalf uur gerookt, ‘Pulled Pork’ acht uur. Het bereiden duurt misschien een aantal uur, de bestellingen zijn wel snel de deur uit. De meeste producten liggen al klaar in de smoker. Dus na een bestelling kan de snack binnen vijf minuten met de bezorger mee.

De producten van Midtown Bar-B-Que zijn allemaal zelfgemaakt met verse ingrediënten en kwaliteitsvlees. Dit is zeker een keten om in de gaten te houden. Kijk voor meer info op: www.midtownbbq.nl.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *