pizza bezorgen

pizza bezorgenNa iedere bestelling bij JustEat.nl kunnen klanten het bezorgrestaurant beoordelen op het gebied van service, kwaliteit en bezorging. De restaurants met een 8,5 of hoger en minimaal 25 stemmen zijn volgens Just Eat bezorgtoppers en krijgen de BezorgTopper Award 2014.

Top 3 bezorgrestaurants
In Nederland zijn er ruim 3.000 gerecenseerde restaurants waarvan 10 procent beoordeeld is met een 8,5 of hoger. Deze 300 restaurants zijn de bezorgtoppers en hebben een BezorgTopper Award gekregen. De best beoordeelde restaurants zijn ‘Alanya’ in Vlijmen, ‘Della Chef’ in Arnhem en ‘Marsala’ in Rotterdam.

Award om op te belonen
Volgens Christiaan Boer, Country Manager Just Eat Benelux, kan Just Eat met de uitreiking van de award de restaurants die net even een beetje meer voor hun klant doen belonen. Het doel is om de Nederlandse bezorgmarkt verder te verbeteren en de recensies hebben hierin een belangrijk aandeel. Restaurants gebruiken de recensies om hun dienstverlening te verbeteren.

Indiase keuken krijgt beste beoordeling
Uit de cijfers van Just Eat blijkt dat de Indiase keuken het best is beoordeeld, daarna de Japanse en de Nederlandse keuken. De Italiaanse keuken, de keuken waar we het liefst van eten, komt pas op de negende plaats.

Keuken
Gemiddelde beoordeling
Indiaas
8,31
 Japans
8,29
Nederlands
8,28
Arabisch/Amerikaans/Thais
8,27
Chinees
8,24

Alle cijfers zijn gebaseerd op de afgelopen twaalf maanden.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *