Belkin tablet stand

Belkin tablethouder voor in de keuken

Belkin tablet stand

Ik ben geen keukenprins, dat hoeft ook niet bij het bereiden van snacks: “4 minuten in het vet op 180 graden, 12 minuten in de oven op 220 graden”. En als ik het even niet meer weet dan zoek ik het op bijvoorbeeld via een tablet. Dankzij de tablethouder van Belkin kan ik een tablet eenvoudig in de keuken bedienen en hoef ik niet bang te zijn voor vieze handen.

Belkin heeft meegedacht met de chef-kok die het even niet meer weet of het laatste Snacknieuws in de keuken wil lezen. De producent van computerhardware en randapparatuur heeft een robuuste iPadhouder gemaakt voor in de keuken. De houder heeft een antisliplaag onder de voet zodat deze netjes op het aanrechtblad blijft staan. Het geheel ziet er netjes en stijlvol uit.

Makkelijk schoonmaken
Om te zorgen dat u niet met vieze vingers aan het tablet hoef te zitten zit er een styluspen bij de standaard. De magnetische pen werkt op ieder tablet en is net als de standaard onder de kraan schoon te maken. De tabletstandaard is een gadget die in de keuken van de moderne (en vergeetachtige) kok niet mag ontbreken.

De Belkin standaard is geschikt voor de iPad, kost € 24,49 en onder andere verkrijgbaar bij: MobileFun.nl.

Belkin tablet keuken stand

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *