vogels TMS1030

Beter één Vogel’s aan de muur …

Vogel's TMS1030Vandaag is het mijn beurt om te koken dus ga ik eerst mijn net verworven Vogel’s universele tablethouder in de keuken plaatsen. De houder ziet er robuust uit en voelt solide aan. Met de bijgeleverde schroeven is hij makkelijk op te hangen en waterpas te stellen, ik voel me er dan ook helemaal klaar voor de toekomst mee.

One click
Nu nog mijn tablet in de houder klikken en het feest kan beginnen. De zwenkbare arm, in rust compleet tegen de muur (maar maximaal 15 cm uitschuifbaar en in alle standen stelbaar) draai ik even van het fornuis af, want ik wil geen spetters op mijn tablet en bovendien is de licht inval zo beter. Ik had eerder met hulp van mijn iPad een leuk snackmenu gevonden en op deze manier scheelt het mij zeker veel dingen overschrijven en/of onthouden. Wilt u tijdens de kooksessie nog even internet raadplegen, u hoeft de keuken niet meer uit.

Vogel's TMS1030Peulenschil
Tussen het bakken en braden even de mail lezen, terug switchen naar uw snack recept, met dit systeem blijft u de kapitein op het schip en houdt u overzicht op de brug. Uw tablet hangt veilig en ligt nergens in de weg. Zelfs uw favoriete Tv-serie volgen lukt tussendoor, zo wordt koken echt leuk! Oja en ik? Ik lees natuurlijk de nieuwste snack-blogs van snack-nieuws.nl.

Vogel’s TMS1030
Vogel’s TMS1030 Universal Flex Pack heet deze universele houder voluit en is voor wel 150 verschillende tablets geschikt. De tablethouder heeft een adviesprijs van € 79,99 Maar daar krijgt u wel een stijlvolle, gebruiksvriendelijke en betrouwbare keukenhulp voor terug. Voor alle verdere informatie en vragen kunt u op de site van Vogel’s terecht want de frieten zijn klaar en ik ga snacken.

Vogel's TMS1030

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *