Bij 18 miljoen retweets krijgt deze man gratis nuggets

NuggetDe Amerikaanse Carter Wilkerson vroeg aan het Twitteraccount van Wendy’s hoeveel Twitter retweets hij nodig heeft voor een jaar lang gratis nuggets. De fastfoodketen reageerde met 18 miljoen. De student is nu bezig om 18 miljoen retweets te verzamelen om zo aan zijn gratis nuggets te komen.


Advertentie


Retweet record
Het verhaal werd overgenomen en Carter kreeg als snel hulp van een aantal grote partijen zoals Microsoft en Google. Op het moment van schijven staat de teller op meer dan 2,2 miljoen, dat is een enorm aantal. Het retweet record staat met 3,2 miljoen op naam van Ellen DeGeneres die tijdens de Oscaruitreiking een selfie de wereld in stuurde. Het record gaat hij misschien wel halen maar 18 miljoen is wel erg veel. Maar Carter blijft zich inzetten om het aantal te halen. Ondertussen heeft hij ook van andere partijen aanbiedingen gekregen. Hij zal er dus niet slechter van worden.

Publiciteit
De actie heeft Wendy’s al veel (gratis) publiciteit opgeleverd. Wij verwachten dus dat Carter ook bij een niet succesvolle actie alsnog zijn jaar lang gratis nuggets krijgt. Maar voor de zekerheid kunt u beter even de onderstaande Tweet retweeten.

— Update 11 mei 2017
De Tweet van Carter is inmiddels 3,5 miljoen keer gereTweet en heeft daarmee het record in handen. Het is nog lang niet de benodigde 18 miljoen maar dat maakt Wendy’s na het behalen van het record niet uit. Carter heeft een jaar lang gratis Nuggets gewonnen!

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *