Bij Kwalitaria hoeft u niet meer op een bestelling te wachten

Kwalitaria is een pilot gestart met een ‘bestel & betaal’ app. Met de app kunnen klanten vanaf iedere gewenste locatie een bestelling doen, betalen en daarna afhalen op één van de deelnemende locaties. Klanten hoeven daardoor niet meer te wachten op hun bestelling. De Kwalitariavestigingen Zeist, Velden en Zoetermeer doen aan de pilot actie mee.

Beter bedienen
Kwalitaria wil met deze app de consument nog beter bedienen en het productaanbod via nieuwe kanalen aan de man brengen. Daarom is Kwalitaria de afgelopen weken bezig geweest om verschillende vestigingen voor te bereiden op de komst van de app. Ook is er personeel getraind en zal er een campagne starten om gasten op de hoogte te stellen van de app. Zoals eerder aangegeven doen Zeist, Velden en Zoetermeer aan de pilot mee en de komende weken zullen er meer vestigingen volgen. De app is verkrijgbaar voor Android en iPhone.

Ik kan niet wachten totdat een Kwalitariavestiging bij mij in de buurt mee gaat doen. Lekker vanaf de bank eten bestellen, ik moet alleen nog iemand vinden die het op wil halen.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *