BitesWeLove voegt twee Crunchy Mixes toe aan het assortiment

BitesWeLove Crunchy MixOnder de noemer Crunchy Mixes heeft de fabrikant BitesWeLove twee nieuwe variaties bedacht. De producent van gezonde snacks op basis van noten en bonen voegt daarmee nog meer smaken toe aan het reeds ruime assortiment.


Advertentie


Twee nieuwe BitesWeLove smaken
De Crunchy Mix is er dus in twee smaken: de Crunchy Mix Nacho Cheese en de Crunchy Mix Smokey BBQ. De snacks zijn gemaakt van erwten, tuinbonen, mais en kikerwten en daarna op smaak gebracht met Nacho Cheese of Smokey BBQ kruiden.

Smaaktest
Op onze redactie mochten we de twee nieuwe smaken alvast even voorproeven. De Crunchy Mix Nacho Cheese smaakt en ruikt duidelijk naar nacho en kaas zonder echt een dominante smaak te hebben. De Smokey BBQ is wat subtieler van smaak en heeft een geroosterde smaak met een zoet vleugje. De smaak van de ingrediënten komt eigenlijk niet terug in beide snacks wat zorgt voor een vrij vlakke smaak. Maar ze zijn wel zeer knapperig en verdienen dan ook zeker de term crunchy.

BitesWeLove Crunchy Mix

129 calorieën
De stazakken worden verkocht in verpakking van 100 gram wat goed is voor ruim drie porties. Per portie van 30 gram bevatten de snacks 129 calorieën. Ook deze krokante tussendoortjes van BitesWeLove zijn vegan.

BitesWeLove Crunchy Mix

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *