Chio Borrel Bites

Borrel Bites: het beste van drie werelden

Chio Borrel BitesWat heeft u het liefst: chips, nootjes of pinda’s? Waarom niet alle drie dachten ze bij Chio. Daarom kwamen ze met Borrel Bites. Een zak waar kleine chipjes, nootjes en pinda’s inzitten. Heerlijk voor bij de borrel of tussendoor.Drie smaken
De Borrel Bites zijn er in drie smaken: Paprika Sweet chili, Original en BBQ honey. De zakken zijn verkrijgbaar in 120 gram (ongeveer €1.19) of 240 gram (ongeveer €1.79).Ik was zo benieuwd naar deze nieuwe chips dat ik ze gelijk moest proberen. Alle drie de smaken. Daarom kan ik ook met zekerheid zeggen dat de Parika Sweet chili mijn favoriet is. De Original, wat dat ook voor smaak mag zijn, komt op de tweede plaats en bij de BBQ honey was ik blij dat de zak op was.

Ideale combinatie
De Bites zijn een ideale combinatie van drie verschillende structuren. De harde pinda’s, de knapperige chips en dan de nootjes die er tussen in zitten. Chips hebben vaak al de eigenschap dat ik er van kan blijven eten. Bij de Borrel Bites is het niet anders. Oke, tenzij het de BBQ honey smaak is, maar ik weet zeker dat er mensen zijn die zelfs deze smaak kunnen waarderen. De volgende keer dat u twijfelt wat er in huis moet komen… koop dan eens een zak Borrel Bites. Dan bent u overal van voorzien.

Chio Borrel Bites

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Borrel Bites: het beste van drie werelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *