Cajun Fries

Smullers pakt uit met nieuwe snacks

Cajun FriesKomende periode zal Smullers, de fastfoodketen die we kennen van de stations, een bacon kaassoufflé, Cajun Fries, Brander mayonaise en Babi Pangangkroket introduceren. Het was aan een aantal snackers om deze nieuwe producten te mogen proberen tijdens de Smullers Tasting. De locatie voor de Smullers Tasting was Station Utrecht Centraal waar sinds kort de “grootste Smullers van Nederland” zit.

Foodcourt
In een nu nog afgelegen hoekje komt een foodcourt met Smullers, Burger King en Döner Company. Smullers is alvast de eerste die plaatst heeft genomen op deze nieuwe locatie dat met 90 zitplaatsen en 65 stopcontacten niet alleen een snackplek is maar ook als werkplek gebruikt kan worden. Leuk, mooi… Maar het draaide tijdens de Smullers Tasting natuurlijk om de snacks. En die waren er genoeg:

Bacon kaassoufflé
De Bacon kaassoufflé is een snack van Souflesse. Deze soufflé werd eerder al verkocht bij AnyTyme. De knapperige snack bevat naast kaas ook bacon. Dat kan niet misgaan. En inderdaad het is een echte aanrader. De Bacon kaassoufflé zal eind deze week geïntroduceerd worden bij Smullers voor € 1,50.

Cajun Fries
De Cajun Fries zijn lekkere pittige frietjes maar ook weer niet té. Smullers wil geen bouwpakket zoals McDonald’s waarbij de frietjes in een zak op smaak gebracht moeten worden. Het mengen in een zak zorgt ervoor dat niet alle frietjes dezelfde smaak krijgen. Dat voorkomt Smullers door de Cajun Fries direct te voorzien van de kruiden. Daarom worden de frietjes apart klaargemaakt van de “gewone” frietjes. Dit heeft nog wat operationele haken en ogen waardoor het nog onduidelijk is wanneer het grote publiek ze mag proberen.

Cajun Fries

Brander Mayonaise
Dan de Brander Mayonaise. De legendarische “grote mannen” mayonaise uit Groningen van cafetaria Brander, waar mensen kilometers voor omreden, is binnenkort verkrijgbaar bij Smullers. Deze mayonaise is niet voor niets legendarisch en moet u zeker proberen. U zult er geen spijt van krijgen. De saus is te koop voor € 0,60. Zeker met de Cajun Fries is de Brander mayonaise een ware toevoeging op het menu van Smullers.

Babi Pangangkroket
En tenslotte is er dan de Babi Pangangkroket. Vol trots krijgen we te horen over de nieuwe creatie van Van Oers Groep. De kroket is door nog geen 20 mensen geproefd en krijgt zijn vuurdoop tijdens de Smullers Tasting. De kroket vormt een goede combinatie met Sweet Chilisaus. De reacties zijn positief. Ik vind de kroket wat weg hebben van een satékroket maar toch ook weer te uniek om te zeggen dat de kroket er echt op lijkt. De Babi pangangkroket is dit najaar verkrijgbaar bij Smullers voor € 1,50. Terwijl ik nog aan het nadenken ben hoe ik de kroket het beste kan omschrijven schuift de snackliefhebber naast mij zijn derde Babi Pangangkroket in zijn mond.

Na de introductie van de laatste snack van de avond kunnen we wel stellen dat we aan de vooravond staan een mooie snackontwikkeling bij Smullers. Smullers pakt met deze drie snacks en heerlijke saus echt uit.

Babi Pangangkroket Bacon kaassouffle

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *