Chicken Avocado pizza bij New York Pizza

Chicken Avocado PizzaNew York Pizza heeft een ‘Chicken Avocado’ pizza geïntroduceerd. De pizza zou goed aansluiten bij de gezonde voornemens die veel mensen hebben aan het begin van het jaar en toch voor een heerlijk snackmoment zorgen. De pizza is ‘gelimiteerd’ en daarmee tot 17 april verkrijgbaar.

Avocado op een pizza?
De exclusieve Chicken Avocado pizza bevat low fat mozzarella (30+), avocado, kip, ijsbergsla, tomatensaus en een magere yoghurt swirl. Avocado op een pizza is een vreemde gedachte. Maar aangezien New York aangaf dat het echt een goede combi is moest ik de pizza natuurlijk even testen.

Chicken Avocado Pizza

Snacknieuws test pizza
Uiteraard test ik de pizza niet alleen. Ik heb voor de gelegenheid mijn snack gedeeld met mijn vrouw. Het delen staat wel is onze huwelijksvoorwaarde maar op het gebied van snacks is dat een unicum. Maar alles voor een goed testresultaat. De pizza ziet er erg smakelijk uit en lijkt sprekend op het plaatje wat New York Pizza heeft gestuurd. De smaak is erg fris en licht. Terwijl ik niet de illusie heb dat een pizza gezond is, smaakt deze wel zo.

Rustig noteer ik mijn bevindingen terwijl mijn vrouw zich niet laat hinderen door een artikel dat geschreven moet worden. Ze eet daarom gewoon door maar is erg over de pizza te spreken. Halverwege geeft ze aan dat ze deze pizza binnenkort nog een keer zou willen eten. Daarmee kom ik tot de conclusie die al langzaam in mijn hoofd begon te vormen: New York Pizza mikt met deze pizza vooral op vrouwen. Al zullen ook genoeg mannen deze pizza kunnen waarderen.

Chicken Avocado Pizza

Win de Chicken Avocado Pizza
Bent u na het lezen van dit artikel ook benieuwd naar de pizza? Let dan goed op: wij mogen totaal vijf Chicken Avocado pizza’s weggeven. Via deze website geven wij er drie weg maar ook op Facebook eentje en op Twitter één. Wilt u ook de pizza proberen vul dan hieronder uw naam en mailadres in en wie weet wint u een gratis pizza.

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen.

Deze prijs is mogelijk gemaakt via New York Pizza. U kunt tot en met 3 februari deelnemen. De winnaars zullen daarna persoonlijk bericht krijgen. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd. De prijs is ook niet inwisselbaar. De Chicken Avocado pizza is verkrijgbaar tot april. Voor de 30 centimeter Italian bodem pizza geldt een prijs van 7,99 euro bij afhalen, en 8,99 euro bij bezorgen.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Chicken Avocado pizza bij New York Pizza

  1. Succes aan alle pizza-liefhebbers! Ik denk dat mijn vriendin deze pizza ook wel weet te waarderen, aangezien ze sowieso al overal avocado aan toevoegt. 🙂 Maar hij ziet er inderdaad lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *