Complete prijslijst Burger King van 2023

Welkom in de koninklijke wereld van Burger King, waar de verleidelijke aroma’s van iconische snacks zoals de Whopper, de onweerstaanbare Long Chicken en de weelderige Big King XXL je zintuigen strelen. Bij Burger King draait het niet alleen om de vorstelijke smaak, maar ook om koninklijke toegankelijkheid. Dat klinkt allemaal leuk maar wat kost een bezoekje aan Burger King tegenwoordig?

Prijslijst Burger King
De prijslijst van Burger King onthult een schat aan mogelijkheden voor elke snackliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een voordelige snack tijdens de lunchpauze of een smakelijke traktatie voor het hele gezin, Burger King heeft de perfecte opties tegen prijzen die je glimlach brengen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Burger King blijft trouw aan zijn belofte van betaalbaar genieten, waardoor het een favoriete bestemming is voor iedereen die op zoek is naar heerlijke snacks tegen vriendelijke prijzen. De prijzenlijst die volgt, geeft een gedetailleerd overzicht van de prijzen van deze populaire snacks, zodat je precies weet hoe je koninklijk kunt genieten zonder je budget te overschrijden. Stap binnen in de wereld van smaak en prijs, waar Burger King heerst als de onbetwiste koning van betaalbaar fastfoodgenot.

Burger King Hamburgers
Burger King kent vele toppers op de menukaart. De bekendste is uiteraard de Whopper®. Maar er is nog veel meer zoals de Double Whopper®, de vorstelijke Big King XXL®, de onweerstaanbare Double Cheeseburger XXL en de royaal belegde Double Bacon King.

Hamburgers van Burger King
Prijs
Big King XXL®
€ 8,95
Big King®
€ 5,25
Cheeseburger
€ 2,25
Double Bacon King
€ 8,95
Double Cheeseburger
€ 4,95
Double Cheeseburger XXL
€ 8,95
Double Whopper®
€ 8,95
Hamburger
€ 1,95
Whopper Jr.®
€ 4,50
Whopper®
€ 5,95

Prijslijst Burger King Premium menu’s
Bereid je voor op een vorstelijke culinaire ervaring met de Burger King meals, waar smaak en prijs samenkomen. Ontdek de weelderige geneugten van het Double Whopper® menu, de koninklijke smaaksensatie van het Big King XXL menu, en de onweerstaanbare Double Cheeseburger XXL, allemaal voor een vriendelijke prijs van slechts € 12,95 per menu. In een menu zitten altijd een snack, frietjes en drinken. De meerprijs van een menu is vaak zo’n € 4 tot € 5 extra bovenop de prijs van de losse snack.

Burger King menu
Prijs
Big King XXL menu
€ 12,95
Crunchy Chicken Deluxe menu
€ 12,45
Double Bacon King menu
€ 12,95
Double Cheeseburger XXL menu
€ 12,95
Double Whopper® menu
€ 12,95

Burger King voorgevel

Prijslijst kipproducten van Burger King
Ontdek de onweerstaanbare wereld van kip bij Burger King, waar elke hap een perfecte combinatie van smaak en kwaliteit belooft. Op deze prijslijst staan de royale Long Chicken®, de knapperige Crunchy Chicken Deluxe, de klassieke Crispy Chicken en de populaire Chicken Nuggets. Geniet van verrukkelijke diversiteit tegen betaalbare prijzen die je smaakpapillen zullen verwennen.

Kipproducten van Burger King
Prijs
Chicken Nuggets
€ 3,50
Crispy Chicken
€ 4,15
Crunchy Chicken Deluxe
€ 7,20
Long Chicken®
€ 5,95

Prijslijst King Jr.® Meal van Burger King
Het King Jr. kindermenu is speciaal ontworpen om de jongste fijnproevers te verwennen met een onvergetelijke snackervaring. Dit menu biedt niet alleen een heerlijke snack, maar wordt ook compleet gemaakt met een verfrissend drankje en knapperige frietjes. Allemaal samengebracht in een speciaal menu voor de jongste gasten.

Kindermenu van Burger King
Prijs
King Jr.® Meal with Chicken Nuggets
€ 5,70
King Jr.® Meal with Hamburger
€ 5,70
King Jr.® Meal with Cheeseburger
€ 5,70

Prijslijst vegetarische opties bij Burger King
Bij Burger King geniet je van een ruim assortiment aan heerlijke vegetarische opties. Ontdek de smaakvolle Veggie Whopper®, geniet van de knapperige Veggie Long Chicken® of kies voor de bevredigende Veggie Double Cheeseburger XXL. Of je nu een losse burger verkiest of liever een compleet menu bestelt, Burger King biedt een scala aan verrukkelijke vegetarische keuzes voor elke smaak.
Burger King Veggie product
Prijs
Veggie Big King XXL
€ 8,95
Veggie Big King XXL menu
€ 12,95
Veggie Big King®
€ 5,25
Veggie Cheeseburger
€ 2,25
Veggie Double Bacon King
€ 8,95
Veggie Double Bacon King menu
€ 12,95
Veggie Double Cheeseburger
€ 4,95
Veggie Double Cheeseburger XXL
€ 8,95
Veggie Double Cheeseburger XXL menu
€ 12,95
Veggie Double Whopper
€ 8,95
Veggie Double Whopper menu
€ 12,95
Veggie Hamburger
€ 1,95
Veggie Long Chicken Cheese Bacon
€ 8,95
Veggie Long Chicken®
€ 7,45
Veggie Long Chicken® menu
€ 10,95
Veggie Nuggets
€ 3,50
Veggie Whopper Jr.®
€ 4,50
Veggie Whopper®
€ 6,95
Veggie Whopper® menu
€ 10,95
Veggie X-tra Long Chili Cheese
€ 6,95
Veggie X-tra Long Chili Cheese menu
€ 10,95

Prijslijst bijgerechten van Burger King
Bij Burger King vind je niet alleen verrukkelijke hoofdgerechten, maar ook heerlijke sides en snacks die perfect zijn voor een smakelijk tussendoortje of om dat laatste gaatje in de maag te vullen. Verwen jezelf met de King Fries, geniet van de unieke smaak van de Twister Fries, of ga voor de ultieme verleiding met de Cheesy Bacon Fries. Voor liefhebbers van hartigheid zijn de Chicken Nuggets een ideale keuze, altijd knapperig van buiten en sappig van binnen. Maak je Burger King ervaring compleet met deze onweerstaanbare bijgerechten en snacks.

Burger King Product
Prijs
Cheesy Bacon Fries
€ 4,75
Cheesy BBQ fries
€ 4,75
Chicken Nuggets
€ 3,95
Chili Cheese Nuggets
€ 3,95
King Fries Large
€ 3,95
Onion Rings
€ 3,95
Twister Fries
€ 4,45

Bacon Fries Burger King

Prijslijst dranken van Burger King
Heb je dorst gekregen van al die snacks? Bij Burger King heb je een uitgebreide keuze aan verfrissende dranken, zowel warm als koud, om je maaltijd compleet te maken. Geniet van de klassieke smaak van Coca-Cola en Fanta, of kies voor een verfrissend glas Chaudfontaine om je dorst te lessen. Voor de liefhebbers van niet-bruisende opties is er ook heerlijk appelsap beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkende koude drank of een warme optie om je maaltijd te begeleiden, Burger King biedt een diverse selectie aan dranken om aan ieders smaakvoorkeur te voldoen. De frisdranken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, voor deze prijslijst is er uitgegaan van een grote beker van 0,5 liter.

Dranken van Burger King
Prijs
Chaudfontaine sparkling 0.5 l
€ 3.25
Chaudfontaine still 0.5 l
€ 3.25
Coca-Cola 0.5 l
€ 3.75
Coca-Cola zero 0.5 l
€ 3.75
Fanta Orange 0.5 l
€ 3.75
Fuze Tea Green Tea 0.4 l
€ 3.75
Sprite 0.5 l
€ 3.75
Tropicana Appelsap 0.25 l
€ 2.95
Tropicana Sinaasappel 0.25 l
€ 2.95

Prijslijst Milkshake van Burger King
Voor milkshakes kun je kiezen uit een scala aan smaakvolle opties zoals de King Shake® Strawberry voor een fruitige twist, de King Shake® Banana voor een romige ervaring, en de King Shake® Chocolate voor de liefhebbers van intense chocoladesmaken. Voor de klassieke genieter is er de betaalbare King Shake® Vanilla, terwijl de King Shake® Oreo® en King Shake® Oreo® Chocolate een heerlijke keuze zijn voor de liefhebbers van knapperige koekjes. Ontdek deze verleidelijke smaakcombinaties en trakteer jezelf zonder de bank te breken.

Milkshakes van Burger King
Prijs
King Shake® Strawberry
€ 3,80
King Shake® Banana
€ 3,80
King Shake® Chocolate
€ 3,80
King Shake® Vanilla
€ 3,80
King Shake® Oreo®
€ 3,80
King Shake® Oreo® Chocolate
€ 3,80

Prijslijst dessert van Burger King
Natuurlijk is er altijd ruimte voor een zoete afsluiting bij Burger King! Laat je verleiden door het heerlijke assortiment aan desserts, waarbij de smeuïge brownie een onweerstaanbare keuze is voor wie zin heeft in een zoete traktatie na de maaltijd. Of je nu al genoeg hebt gehad aan de hartige lekkernijen of gewoon zin hebt in een zoet hoogtepunt, de King Fusion en de King Sundae zijn de perfecte manier om je maaltijd van Burger King op een zoete noot te beëindigen.

Sint 2023Sint 2023

Desserts van Burger King
Prijs
Hot Blondie
€ 2,80
Hot Blondie met ijs
€ 3,95
Hot Brownie
€ 2,80
Hot Brownie met ijs
€ 3,95
King Fusion Oreo®
€ 4,50
King Fusion Smarties®
€ 4,50
King Fusion Twix®
€ 4,50
King Sundae Caramel
€ 2,95
King Sundae Chocolate
€ 2,95

Sauzen van Burger King
Hou je van de romige zachtheid van mayonaise, de pittige kick van ketchup, of de rokerige zoetheid van BBQ-saus? Burger King heeft sauzen voor iedereen. Want een snack zonder saus is als een drumstel zonder drumsticks.

Saus van Burger King
Prijs
BBQ Saus
€ 0,70
Ketchup
€ 0,70
Knoflooksaus
€ 0,70
Mayonaise
€ 0,70
Salsa saus
€ 0,70

Specials bij Burger King
Burger King kent diverse specials die het hele jaar door worden geïntroduceerd. Verlies jezelf in de verleidelijke aroma’s van het X-tra Long Chili Cheese menu, de gedurfde smaken van The Whiskey Master en The Parmesan Master, en de ultieme kaasexplosie van Cheese Lovers. Voor een extra dosis smaak en genot is er de onweerstaanbare Cheesy Bacon Fries. Deze specials zijn vaak een korte periode verkrijgbaar voor een vaste prijs.

Grill Masters bij Burger King
Prijs
Crazy Cheese BBQ
€9.95
Crazy Cheese BBQ Menu
€13.95
Crazy Cheese BBQ Chicken
€10.45
Crazy Cheese BBQ Chicken Menu
€14.45
Crazy Cheese BBQ Double
€11.95
Crazy Cheese BBQ Double Menu
€15.95
Cheesy Bacon Fries
€4.75

 

Grill Masters bij Burger King
Prijs
Classic Master
€11.95
Classic Master Double Menu
€17.95
Champ ‘n’ Cheese Master Menu
€11.95
Champ ‘n’ Cheese Master Menu
€15.95
Champ ‘n’ Cheese Master Double
€13.95
Classic Master Menu
€15.95
Classic Master Double
€13.95
Champ ‘n’ Cheese Master Double Menu
€17.95

 

The Parmesan Master bij Burger King
Prijs
The Parmesan Master
€ 10,95
The Parmesan Master menu
€ 14,95
The Parmesan Master Double
€ 12,95
The Parmesan Master Double menu
€ 15,95

Verschil in prijzen
Prijzen kunnen variëren tussen verschillende Burger King-vestigingen en regio’s. Of je nu in Nederland of België woont, dat maakt niet uit. Het is altijd verstandig om ter plaatse of via de website van de specifieke locatie de actuele prijzen te raadplegen, aangezien deze afhankelijk zijn van factoren zoals locatie, lokale kosten en eventuele promoties. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest nauwkeurige en recente prijsinformatie voor de gerechten en snacks die je wilt bestellen.

Burger King Big King

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Complete prijslijst Burger King van 2023

  • 18 maart 2024 om 10:20
    Permalink

    Beste
    Ik ben bij burger King geweest in sliedrecht en daar wat gegeten maar ik kreeg een patatje en daar moest je voor betalen 3,75 en dat vind ik schandalig een heel klein zakje daar zit nog geen halve aardappel en dat voor die prijs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *