Good Times bij McDonald’s: lees alles over de decemberactie van 2023

De afgelopen jaren hebben de succesvolle McDonald’s cadeaukalender en de innovatieve McDonald’s apps met spelletjes voor een ongekende belevenis gezorgd. Achter elke digitale deur van de cadeaukalender en binnen elke swipe van de app verborgen zich prachtige aanbiedingen die de harten van fijnproevers sneller deden kloppen. Een culinaire reis vol smaakvolle verrassingen en onmisbare kortingen. Maar niet alleen dat – de McDonald’s apps brachten ook een scala aan boeiende spelletjes die de dinertafel transformeerden tot een speelveld vol plezier.


Advertentie


Wat heeft McDonald’s deze decemberactie te bieden?
Als kers op de taart werden we niet alleen verwend met smaakvolle aanbiedingen, maar ook met schitterende give-aways die de feestvreugde naar een hoger niveau tilden. De combinatie van de scherpe aanbiedingen, boeiende spelletjes en genereuze cadeaus maakt de decembermaand voor ons en voor McDonald’s onvergetelijk. Maar ook dit jaar is er weer een fantastische actiemaand bij McDonald’s! Ontdek prachtige aanbiedingen en laat je verwonderen door de heerlijke verrassingen die McDonald’s dit jaar in petto heeft.

Gratis goodies bij McDonald’s
Waar moeten we mee beginnen? Met de gratis goodies die je in de decembermaand bij McDonald’s kunt krijgen. Laat je verwarmen door de gezelligheid van de feestdagen met gratis give-aways die je niet wilt missen. Denk aan gezellige sokken, feestelijk inpakpapier en een heerlijke sjaal van Coca-Cola om je winterse stijl compleet te maken. Houd de komende dagen nauwlettend in de gaten, want elke dag brengt een nieuwe kans om jezelf te trakteren op deze onweerstaanbare extraatjes.

Datum
Give-away
Vrijdag 1 december
Sokken
Woensdag 13 december
Inpakpapier
Woensdag 20 december
Coca-Cola sjaal

Aanbiedingen in de decembermaand bij McDonald’s
Kerst draait om gezelligheid, om Good Times. Maar in al deze drukte verdien je ook een moment voor jezelf. Temidden van stijgende prijzen schitteren de onweerstaanbare aanbiedingen van McDonald’s als stralende sterren tijdens kerstavond. Even er tussenuit en laat je gaan met de iconische Big Mac voor slechts € 1,50 of verwen jezelf met een zoete traktatie, de McFlurry, eveneens voor maar € 1,50. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je genieten van 2x Cheeseburger of 2x Hamburger voor een ongelofelijke € 2,50. Deze betoverende deals zijn beschikbaar gedurende meerdere dagen, maar haast je, want een ongekende stormloop wordt verwacht. Deel de decembervreugde met deze aanbiedingen van McDonald’s en laat ruimte in je portemonnee voor kadootjes!

Startdatum McDonald’s actie
Einddatum McDonald’s actie
Product
Actieprijs
Vrijdag 1 december
Zondag 3 december
2x Cheeseburger of 2x Hamburger
€ 2,50
Vrijdag 1 december
Dinsdag 5 december
Familie Deal
€ 10,95
Maandag 4 december
Dinsdag 5 december
McFlurry
€ 1,50
Woensdag 6 december
Donderdag 7 december
Big Mac
€ 1,50
Vrijdag 8 december
Zondag 10 december
McKroket
€ 1,50
Maandag 11 december
Donderdag 14 december
Klassieke burger
€ 2,50
Vrijdag 15 december
Zondag 17 december
2x Cheeseburger of 2x Hamburger
€ 2,50
Maandag 18 december
Dinsdag 19 december
Klassieke burger
€ 2,50
Woensdag 20 december
Donderdag 21 december
McFlurry
€ 1,50
Vrijdag 22 december
Zondag 7 januari
Familie Deal
€ 10,95

McDonald's menu met Big Mac en McKroket

Getaway Island keert terug
Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur, want Getaway Island maakt zijn glorieuze terugkeer! Deze decembermaand brengt niet alleen de warmte van de feestdagen, maar ook een eiland vol geheimen, onweerstaanbare aanbiedingen, prachtige give-aways en de leukste spelletjes die je hart sneller zullen laten kloppen. Laat je verrassen door de betoverende mysteries van Getaway Island en ontdek de schatten die verborgen liggen op dit magische eiland. Of je nu op zoek bent naar exclusieve aanbiedingen, verbluffende give-aways of gewoon wat plezier met de leukste spelletjes, Getaway Island heeft het allemaal.
Sint 2023Sint 2023

Getaway Island badges 
Zijn er ook badges te verdienen in Getaway Island en met de spelletjes? Ongetwijfeld! Verzamel badges door de geheimen van het eiland te ontrafelen, deel te nemen aan leuke activiteiten en uitdagingen aan te gaan. Blijf terugkomen op deze pagina, want we houden je op de hoogte van alle informatie die je nodig hebt om die felbegeerde badges binnen te slepen.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *