Carnavalsvereniging roept komend jaar uit tot snackjaar

Frikandel_XXLIn Moasland is het carnavalsvirus afgelopen weekend weer in volle glorie losgebarsten. De feestelijke gebeurtenis vond plaats in een bomvolle zaal, waar na een toneelspel de nieuwe heerser van Moasland werd onthuld: Prins Wilbert d’n urste! Samen met zijn adjudant Jos van Deelen heeft hij het komende jaar uitgeroepen tot het ‘snackjoar’, waarin de liefde voor frikandellen centraal staat.

De koning van de frikandellen
Prins Wilbert Willems zal het komende jaar niet alleen over heel Moasland heersen, maar in het bijzonder over zijn geliefde buurtschap ‘Half Ballegoy’. Waarom dit jaar is uitgeroepen tot het ‘snackjoar’ wordt al snel duidelijk. Als het in Balgoij over frikandellen gaat, dan gaat het over Prins Wilbert. Hij is namelijk een fervent frikandellenliefhebber, een passie die hij heeft geërfd van zijn vader. Prins Wilbert d’n urste hoopt dan ook dat veel Moaslanders tijdens de carnavalsdagen deze liefde met hem zullen delen. De frietkar zal het epicentrum zijn van deze culinaire revolutie, want laten we eerlijk zijn, een frikandel, dat lust toch iedereen?

Genieten van dit unieke ‘snackjoar’
De carnavalsperiode in Moasland belooft dit jaar niet alleen gevuld te zijn met kleurrijke kostuums en feestelijke optochten, maar ook met de onmiskenbare geur van overheerlijke frikandellen. Prins Wilbert d’n urste en adjudant Jos roepen alle feestvierders op om samen te komen en te genieten van dit unieke ‘snackjoar’. De frietkar staat klaar, de sauzen zijn op hun best, en de frikandellen wachten om verslonden te worden. Moasland, maak je klaar voor een carnaval om van te watertanden!

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

2 gedachten over “Carnavalsvereniging roept komend jaar uit tot snackjaar

 • 18 november 2023 om 14:07
  Permalink

  Geweldig bedacht.

  Mooi positief en goed voor de sector.
  WENS Prins Wilbert en de adjudant en gevolg een geweldig jaar toe.

  Beantwoorden
 • 23 november 2023 om 11:48
  Permalink

  joep van wijk wil zich inschrijven voor dit

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *