De Halloween Whopper keert terug in Amerika

Burger King Ghost Whopper & Ghost FriesBurger King Amerika heeft aangekondigd dat de Ghost Pepper Whopper en de Ghost Pepper Chicken Fries terugkeren. Deze snacks werden vorig jaar in oktober in Amerika geïntroduceerd. In een campagne mocht er gestemd worden of de Ghost Pepper Chicken Fries of de Ghost Pepper Whopper zou terugkeren. Nou het antwoord is, ze komen alle twee terug!


Advertentie


De Ghost Pepper Whopper is een angstaanjagend lekkere creatie met een gegrilde rundvleesburger bereid op een open vlam, pittige queso, knapperige jalapeño’s, knapperig spek en kaas met ghost pepper-smaak. Dit geheel wordt geserveerd op een geroosterd sesambroodje met een kleurrijk tintje. De Ghost Pepper Chicken Fries zijn al even verrukkelijk, bestaande uit hoogwaardig kippenvlees dat is bedekt met een licht krokant jasje en gekruid is met ghost pepper-kruiden.

Burger King Ghost Whopper & Ghost Fries

Maar niet te enthousiast worden, het betreft hier dus een creatie voor de Amerikaanse markt. Voor de lezers in Amerika: proef de pittige magie van Halloween voordat deze gelimiteerde lekkernijen weer spoorloos verdwijnen. Maar wees niet bang, want het enige wat eng zal zijn, is hoe snel ze van je bord verdwijnen.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *