De Kersenkroket: een zoete kroket met room en een klein zuurtje

De kersenkroket is een nieuwe creatie bedacht door Nick van Waaijenburg. Nick is een frituurder uit Mierlo (Noord-Brabant). Niet geheel toevallig staat Mierlo bekend om haar kersen.

De kersenkroket is gevuld met kersen, amandelmeel en Zwitsere room gehuld in een krokante korst van een kroket. De combinatie van het zoete, de room en een klein zuurtje van de kersen maakt het een unieke kroket. De kroket is verkrijgbaar bij Eethuis Reintje in Mierlo.

Bekijk de video over de kroket op Vimeo.

Deel dit op

Meer vet nieuws

Pizza Hut Lane

Pizza Hut opent met Hut Lane nieuwe afhaalmogelijkheid

Omdat ook in Amerika de meeste restaurants alleen voor afhalen open zijn heeft Pizza hut een nieuwe manier verzonnen om klanten te bedienen.

frikandel

Geen woorden meer nodig met mondkapje met frikandellenprint

Voorlopig lopen we nog rond met mondkapjes. Bij het winkelen, in een openbare ruimte of bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Dus laten we van de nood een deugd maken en er voor zorgen dat we er goed bijlopen. Dat kan met dit mondkapje met frikandellen print.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *